MENU

Можливий вбивця майданівців – герой для МВС? ВІДЕО

7355 1

На офіційному сайті МВС натрапили ось на такий некролог: «Своїм героїчним вчинком під час виконання службових обов'язків Симисюк Микола Миколайович додав ще одну славну сторінку в історію київської міліції.»

Старший сержант міліції СИМИСЮК М.М.– один із бійців так званої чорної спецроти беркуту, командиром якої був Садовник, якому дозволили втекти.

Замість того, щоб розслідувати найтрагічніший злочин в історії незалежної України нинішня влада не хоче псувати стосунки з так званими правоохоронцями, мабуть розраховуючи, що їх вони захищатимуть так само, як кривавого диктатора януковича. Від кого захищатись плануєте? Від народу?

Згідно офіційної інформації Симисюк загинув від вогнепального поранення зранку 20 лютого біля Жовтневого палацу. 

Це сталося після того, як було вбито Богдана Вайду, Богдана Сольчаника, Андрія Саєнка, Івана Тарасюка та інших хлопців, поранено десятки активістів Майдану, які поспішили в перший прорив на Інститутську після того, як беркут і ВВ почали відступати. З численних відео і фото матеріалів ми бачимо, що група з жовтими пов’язками прикривала відхід і розстрілювала людей спершу біля Жовтневого, далі з-за камазів на барикаді трохи вище м.Хрещатик (з 8-ї хв.)

Де гарантія, що Симисюк не був одним з тих нелюдів, від чиєї кулі загинув один з Героїв Небесної Сотні? 

На цьому відео можна побачити, як беркутівці масово стріляють по мітингувальнах, з 2:30 видно, як над пораненим Симисюком схилились інші силовики, один з них зачепив світло-шумову гранату, яка вибухнула.

Просимо журналістів максимально привернути увагу до цього скандального факту і вимагаємо публічних пояснень від МВС. 

Давно пора визначитись ХТО Герої для тих, які живуть за наші податки, носять звання і форму. Згадана публікація зявилася там 22 серпня 2014року.

Нагадаємо – однією з перших обіцянок тих, хто після трагічних подій лютого опинився при владі було розпустити спецпідрозділ беркут. Пройшов майже рік і ми усі переконалися чого варті обіцянки Яреми, Авакова і інших...

Надаємо скріншоти з сайту МВС, на випадок спроби видалити цю інформацію.

Майдан 18-20 февраля. Как всё было


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини