MENU

Генеральна прокуратура затримала голову «Укргазвидобування»

4636 1

Сьогодні вранці у Києві затримано голову ПАТ «Укргазвидобування». Затримання відбулося в рамках спільної операції прокуратури міста Києва та СБУ неподалік головного офісу цієї компанії. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури. 

Сьогодні ж Печерський райсуд обиратиме йому запобіжний захід. Столична прокуратура наполягає на взятті підозрюваного під варту. 

Як повідомлялося, прокуратура міста Києва погодила повідомлення про підозру голові правління «Укргазвидобування» та його заступнику у зловживанні службовим становищем, що спричинило державі збитки на суму понад 23 млн грн.

Встановлено, що у березні поточного року між Публічним акціонерним товариством та приватною компанією, якій належить одна з найбільших в Україні мереж АЗС, укладено договір про поставку скрапленого газу. В результаті комерційна структура незаконно набула право на отримання майже 18 тис тонн палива без попередньої оплати та за значно нижчою вартістю.

Дії посадових осіб ПАТ «Укргазвидобування» кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення місцезнаходження іншого підозрюваного.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини