MENU

Коба розповів подробиці свого затримання та суду

5668 0

Дорогі друзі! 

Вороги Майдану переходять у контрнаступ! Вони вважають, що небезпека минула, суспільство втратило здатність мобілізуватися знову, і можна починати повертати втрачені позиції!

Вчора о 15:00 я був запрошений до участі у засіданні парламентського комітету по боротьбі з корупцією, на якому мали звітувати Ярема, Наливайченко, Аваков. Знаючи, що я буду ставити прямі і незручні запитання стосовно "успіхів" розслідування вбивств на Майдані і переслідування АвтоМайданівців, мене спробували нейтралізувати.

О 12:30, коли я виходив з дому, на мене здійснили напад 3 здорованя в штатському, жорстоко побили (зламали ніс, побили обличчя, вся голова в гулях), закинули в наручниках в автомобіль і відвезли в Печерський райсуд, де мене протримали весь час, доки тривало засідання комітету, і тільки під вечір суддя Вовк (який судив Юрія Луценко і Валерія Іващенка) присудив мені домашній арешт за абсолютно надуманою кримінальною справою.

Очевидно одне - корупція не здається! Це Виклик кожному з нас, і справа не про мене! Саме зараз перевіряється міцність нашої віри в ідеї Майдану, і ця віра потребує реальних справ від кожного з нас! Найближчим часом буде здійснено спробу скасувати закон про Люстрацію через рішення Конституційного суду! І вже зараз існує спільна змова між першими особами держави і тими, хто потрапив під дію закону для того, щоб цей закон втратив чинність. Саме тому у відповідь на їх замах на закон про люстрацію ми повинні розпочати тиск на всіх осіб, які потрапили під дію цього закону! Це повинна бути симетрична відповідь на їх зазіхання на наші здобутки. За спробою мене нейтралізувати стоять конкретні особи, і ці прізвища я завтра озвучу на конференції в УНІАНІ о 14:00.

Хочу подякувати всім, хто підтримав мене в залі суду і під стінами суду! Думаю, що без Вас цей пост мені довелося б строчити з камери у Лук'янівському СІЗО

Сергій КОБА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини