MENU

Яценюк: Країна повинна себе захищати в інформаційному полі як в середині, так і зовні

3751 1

У країні почався процес формування суспільного телебачення і інформаційна безпека є ключовим і одним з основних пріорітетів для країни в цілому. Про це сьогодні під час виступу в парламенті заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Говорячи про внутрішню інформаційну політику, глава уряду сказав, що країна йде по шляху роздержавлення всіх засобів масової інформації і реалізації прийнятих рішень про суспільне телебачення. Парламентом було прийнято рішення про створення суспільного телебачення, а уряд прийняв рішення про створення публічного акціонерного товариства "Суспільне мовлення України".

"Країна повинна знати правду, країна повинна знати куди ми йдемо, як ми йдемо і яких цілей досягаємо. Країна повинна себе захищати в інформаційному полі як в середині країни, так і зовні", - заявив Яценюк.

Також прем'єр торкнувся питання створення іномовлення і підкреслив, що про Україну мають знати в світі.

"В кожній країні, в кожному готелі повинне бути державне іномовлення, де розповідають про Україну. Англійською і німецькою, французькою і іспанською. Ми країна, яка повинна бути у всіх на вустах. Тому активна інформаційна політика на Заході" - акцентував прем'єр-міністр України.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини