MENU

Волонтер запустив проект по приготуванню для АТО 10 000 порцій сухих борщів щоденно

7775 0

Презентую мій новий волонтерський проект - запуск лінії з виробництва сущених борщів, в кількості 10 000 порцій щоденно.

Спілкуючись з бійцями під час крайньої поїздки в АТО був вражений, наскількі до душі їм прийшлись сухі борщі, супи та набори сухофруктів, що виготовляються і передаються волонтерами з кулінарних сотень різних міст та волонтерського об'єднання "наш батальйон" з Черкас. Справді смачно, швидко готується в польових умовах, довготривалий термін зберігання, легкість в доставці та логістиці. Дякували виробникам і просили привозити ще, і чим більше. Але побутові сушарки та ручна нарізка не дозволяють вийти на масовий випуск. 

Тому два тижні тому поставив собі амбітну мету: до Різдва запустити лінію з випуску сухих борщів та іншої сушеної продукції, що здатна щоденно годувати свіжим борщем велику кількість бійців, скажимо 10 тисяч порцій щоденно. При розмірі порціі в 400 грам та вмісті овочів в 40% щоденно повинно перероблятись 1600 кг свіжих овочів. 

На реалізацію проекту вирішили витратити річний прибуток ЧСУ-525.

Для реалізації проету розпочали перепланування приміщень, замовили промислову сушарку, що здатна висушувати 2 тони продукції на добу та обладнання, для автоматизації інших операцій. 

Сьогодні отримали першу поставку- професійна овочерізка фірми Robot Couper, Франція. Скромна машинка здатна натерти, нарізати чи пошаткувати 700 кілограм овочів на годину.

Волонтери, бажаючі долучитись до проекту (мийка, дочистка овочів після овочечистки, різка, сушка, вакуумування та упаковка), фахівці-технологи харчового виробництва - ласкаво просимо. Робота на громадських засадах, але комфортні умови праці, чай, каву та радушну компанію - обіцяємо.

Орієнтовний початок роботи- січень місяць 2015 року.

Якщо - хтось теж бачить себе в реалізації цього проекту- ласкаво просимо до співпраці.

Андрій БОРТНИК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини