MENU

«Я втратила надто багато за цей рік, а отримала тавро «сепаратистка", - вінничанка

8527 4

 

Я пам'ятаю той страшний холод, коли я стояла на Майдані у Вінниці. Люди підходили, відходили а ми з Олею стояли і по черзі або зачитували або розповідали новини. Коли я приходила уже вночі додому, ще напевно з годину я не відчувала ніг і спини, але я вірила, ще трохи і ми переможемо, бо я стою за тих, хто в Києві, хто там під постілами беркута бореться, як і я за нашу свободу.


Виявилось, що я боролась за вас пане Гройсман, за те, щоб через півроку після Майдану ви зайняли тепле місце спікера і уже звідти почали обзивати мене сепаратисткою вкупі з паном Аваковим. Я втратила рік свого життя, практично не бачила дітей, не чула їх проблем в школі, не робила з ними уроки, не читала книжок, не дивилась фільмів з поп-корном тільки тому, щоб ви пане Гройсман стали спікером, ви пане Аваков міністром, а пан Балога просто повернувся до розпилу бюджету. Діти підросли, навчились варити макарони і вареники, не дивляться фільмів разом, увечері за столом уже жваво не розповідають, що ж сталось у них в школі за день. 


Я втратила надто багато за цей рік, а отримала тавро "сепаратистка". Ви вкрали моє життя, використовуючи для свого блага і для отримання влади. Я думаю. що таких як я є дуже багато і я просто думаю, що Бог справедливий і він обов*язково забере у вас те, чим я пожертвувала, як виявляється, заради вас. Він усе бачить і усіх і вас теж, пане Порошенко. 


Тому більше не витрачатиму свій час на тих, хто хоче влади або стоїть проти мене,загорожуючи облраду від корупціонерів та ригів, мене уже від цих ситих задоволених обличч нудить просто фізично до рвоти. 


І щоб ви знали тільки за сьогодні:


Юрій Хохлов - автомайданівець з Запоріжжя, волонтер, його швидше всього вже завтра призначать сепаратистом.


Сергій Коба - автомайданівець з першого дня, домашній арешт, майже сепаратист, хлопець з Одеси, друг Марка Гордієнка, борець за справедливість побитий сьогодні майже до напівсмерті невідомими.


Хто наступний? 


Виявляється ми стояли заради Гройсмана, Порошенка, Авакова, Балоги.


А тепер нас через протидію їм якщо не посадять, то просто вб'ють. Чи независока ціна за рік щасливого життя моїх трьох дітей? Думаю, що занадто висока.

Таїса ГАЙДА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини