MENU

Закон на підтримку України проголосували і в палаті представників США - справа за підписом Обами

7899 2

Тепер справа за Обамою! Наше наступне завдання - його підпис! Це історичний день!

Щойно Marta Farion зателефонувала з доброю новиною, Палата представників о 22:30 теж підтримала Закон як і Сенат декілька годин раніше до цього! 

Це є велике досягнення для України і для діаспори, бо зуміли пролобіювати членів конгресу, навідь коли російські гроші лобіювали максимально проти цих законопроектів!

Тепер не можна розслаблюватись. Треба до самого кінця боротися далі, щоб президент підписав, і щоб доставили те що описано в законопроектах.

Марсі Каптур - наш ініціатор Закону поставила на голосування в кінці перед закриттям сесії. Дуже мудро! Надзвичайна жінка, в офісі якої (ми були два дні тому) - відчувається Любов до України: український прапор, фото з Майдану і навіть квіти жовто-блакитні

Завдяки Мерсі Кептур та сотням українців, нашим союзникам закон на підтримку Украіни таки пройшов Палату одноголосно. 

Myroslava Gongadze доклала теж багато зусиль і правильно пише: 

Люди вашими молитвами і зусиллями. Це як рік тому на Майдані. Ми таки переможемо. Що за день, він таки увійде в історію. Глибокий всім уклін.

10:23:03 P.M. H.R. 5859 Considered by unanimous consent. H.R. 5859 — "To impose sanctions with respect to the Russian Federation, to provide additional assistance to Ukraine, and for other purposes.

Dear Friends of Ukraine!

WE DID IT! The Ukraine Freedom Support Act passed both the Senate and House chambers today. Your dedication, your commitment, your efforts, and your support made this moment a reality for Ukraine. Thank you for your participation in FOUR unprecedented "Ukrainian Days" in Washington, DC throughout the year and your continuous advocacy of assistance to Ukraine. The Ukrainian community and our friends in the Central and East European communities are to be congratulated!!

Further details are pending. UNIS will provide additional information in the next hours/days to come.

THANK YOU!!!

Hanna Hopko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини