MENU

Де зароджується геній?

7633 1

"Експериментаніум" − це науково-розважальний центр, де наочно і доступно демонструються закони науки та явища навколишнього світу. 

Хочеш перевірити електропровідність різних предметів, запустити хмаринку під саму стелю, намалювати хитромудрий візерунок за допомогою маятника? Тільки простягни руку, щоби ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути і на власні очі побачити, як працює той чи інший закон науки.

«Торкайся експонатів, експериментуй, проводь досліди!» − закликають в «Експериментаніумі»! 

Саме завдяки цьому наука перестає бути нудною. 

Незабутньо проводять дозвілля тут не лише діти, а й дорослі: можливість вивчення науки та історії її розвитку в такій формі нікого не залишає байдужим.

Музей має зручну площу в 1400 кв. м, на якій розташовано понад 250 різноманітних експонатів – від механіки і оптичних ілюзій до анатомії; разки машин, механізмів і пристроїв, що наочно показують можливості науки та техніки в різних сферах життя сучасної людини, та історію їх розвитку; ігрові атракціони та лабіринти; затишне кафе – зголоднівши, наші гості можуть відпочити і перекусити; магазин наукових подарунків з великим вибором інтелектуальних ігор та сувенірів, наукових та творчих наборів, а також науково-популярної літератури аби малеча могла продовжувати дослідження вдома. 

Постійна експозиція музею охоплює основні розділи фізики, що вивчаються у школі:

 - механіка

 - молекулярна фізика

 - електрика та магнетизм

 - оптика

 - акустика

Окрім цього, до вашої уваги різноманітні анатомічні експонати, ілюзії та головоломки. Колекція експонатів постійно оновлюється. 

 

Для батьків, які хочуть порадувати своє чадо та подарувати незабутні враження, є гарна новина! У цьому музеї можна відсвяткувати Дні народження. Вони проводяться у формі квесту – надзвичайно цікавої інтерактивної гри. Протягом 60 хвилин діти разом з ведучим шукають підказки, заховані на території музею. На маршруті на них чекають цікаві випробування – логічні завдання, загадки, шифри, перевірка на сміливість. Існують різноманітні сценарії для дітей різного віку.

Засновники інтерактивного музею прагнуть, аби діти у XXI столітті цікавилися не тільки комп'ютерними іграми, а й на практиці пізнавали закони науки, ризикували й не пошкодували. Відвідувачів стає все більше, а наука - зрозумілішою!

ЯК ДІСТАТИСЯ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ?

Маршрутки: 13, 417, 432, 484, 564, 820 (з Вишневого) 

Трамваї: 14, 18

ЯК ДІСТАТИСЯ ПІШКИ?

Зі станції метро "Контрактова площа" піднятися виходом без ескалатору, пройти підземним пішохідним переходом (буде три повороти ліворуч) до виходу на вулицю Верхній Вал. Далі - йти в бік зменшення нумерації будинків, повз Житнього ринку, до будинку № 2А. 

Дивіться локацію на карті

Усю детальну інформацію та ціни на вхідні квитки ви можете знайти на сайті музею

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини