MENU

Навесні дивіться інтригуючий український фільм "Незламна". ТРЕЙЛЕР

5887 2

Головна героїня - на лінії вогню

В українському кінематографі справжній кіно-бум. 2014 став успішним роком для багатьох фільмів, які величають відродженням вітчизняного кіно, і судячи із заявлених прем’єр 2015-ий не збирається йому поступатися. 5 грудня в мережі презентований офіційний трейлер нового українсько-російського фільму “Незламна”. Це перша стрічка вітчизняного виробництва, яку взяла у світовий прокат студія 20th Century Fox. Про це розповідає Іра Ткач на la verte.

 

Вперше, “Незламну”, як проект, на широкий загал презентують на стенді українського кіно на Берлінському кінофестивалі в лютому 2015-го. Спільна робота української студії “Кінороб” та російської “Новые люди”, також представлятиме Україну на кінофестивалях в Каннах, Торонто та Одесі.

 

Джоан Блегхем

 

Євген Циганов

 

Микита Тарасов

 

Сергій Мокрицький

 

Юлія Пересильд

 

Військова біографічна драма про українського снайпера Людмилу Павличенко, яка за часи Другої світової війни знищила понад 300 нацистів. Події в фільмі розгортаються впродовж 20-ти років, з 1937 по 1957. Реальна історія, мужньої жінки, уродженки Білої Церкви, яка в перший день війни втратила всю сім’ю, і пішла добровольцем на фронт. Павличенко, ще студенткою займалася стрілецькими видами спорту, а під час війни не лише сама знешкоджувала ворога, але і навчала інших. В 1942 році відвідала США та Велику Британію, з так званою агітпоїздкою. Кажуть, що саме після її натхненної промови американці відкрили Другий Фронт в Європі. Після візиту в Америку, відомий американський співак Вуді Гатрі написав про Людмилу пісню “Miss Pavlichenko”.

 

 

Людмила Павличенко вважається найуспішнішою жінкою-снайпером в світовій історії. Хоча, її постать мало пропагується в українських мистецьких проектах, образ Павличенко, раніше запозичили у іноземний фільм “Ворог біля воріт”, режисера Жан-Жака Анно.

Планується, що фільм вийде в прокат, навесні 2015-го, до 70-річчя з часу закінчення Другої світової війни. Телеканал “Україна” покаже розширену телеверсію стрічки “Незламна”. Для тб-показу картину доповнять сценами, що не ввійдуть в повнометражку та розділять на чотири серії.

Команда фільму складається з Сергія Мокрицького, російського режисера українського походження, сценаристів Максима Бударіна, Єгора Олесов, Максима Данькевича, Леоніда Коріна. В головних ролях, ви побачите, Юлію Пересільд та Євгена Циганова, а дружину американського президента зіграла британська акторка, відома як мати Бриджит Джонс, з однойменного фільму. Зйомки відбувалися лише на території України, локаціями стали Севастополь, Київ, Одеса та Кам’янець-Подільський.

В трейлері “Незламної” саундтреком звучить сингл Океану Ельзи “Обійми”. Ще одна пісня, що озвучить фільм, буде “На лінії вогню”.

Бюджет фільму – 5 млн доларів. Незважаючи на те, що “Незламна” на 70% профінансована українською стороною, Росія у своїх ЗМІ, позиціонує картину, як кінофільм власного виробництва. Назва стрічки змінена на “Битва за Севастополь”, яка була робочою при зйомках фільму. Поки що, тема приналежності фільму, як камінь спотикання, оминається нашими та російськими джерелами інформації. Якби там не було, щоб не розказували північні сусіди, які б території і фільми не забирали, нам головне знати своє, і якісно це своє робити. Не знаю, чи чекає успіх на “Незламну”, але судячи з трейлеру, фільм обіцяє буде видовищним, багатим на масштабні бої та драматичні сцени, а вітчизняний архів фільмів поповниться ще одним якісним доробком.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини