MENU

Автомайдан здійснив люстраційний рейд до Апеляційного суду Київщини. ВІДЕО

7802 0

Автомайдан продовжує люстраційний рейд судами, які зганьбили себе винесенням незаконних рішень та переслідуванням наших активістів минулої зими. 11-го грудня ми відвідали Апеляційний суд Київської області, в якому, як мінімум, 6 суддів цього суду, а саме: Дрига А.М., Димарецький В.М., Журба С.О., Слива Ю.М., Рудніченко О.М. та Габрієль В.О. підтверджували рішення судів 1-ї інстанції про позбавлення автомайданівців водійських прав за поїздку до Межигір'я 29-го грудня 2013р. 

Ми хотіли почути позицію суддів: чому так трапилося, чи відчувають вони вину за вчинене, чи готові вибачитися, сприяти слідству і люстрації та добровільно піти у відставку? Також ми принесли їм подарунок - картину-диптих «Суд Камбіса» або «здирання шкіри з продажного судді», але вони чомусь вперто відмовлялися брати цей шедевр світового мистецтва. А даремно. Більш того, ми б пропагували цю ідею, щоб у кожного українського судді в кабінеті висіла ця робота нідерландського живописця Герарда Давида як нагадування їм про невідворотність покарання для будь-кого, навіть для тих, хто сам звик виносити вироки іншим!

У підсумку ми в чергове переконалися, що вища інстанція абсолютно не означає вищий рівень моральності, порядності та чесності. Судді продовжують триматися за свої крісла і немає жодного, який хоче зберегти честь та піти з гордо піднятою головою.

Але ми все одно продовжимо свої рейди судами і будемо прискіпливо стежити за виконанням закону про очищення влади та кримінальними справами проти суддів!

Автомайдан


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини