MENU

«Голос Миру» пролунав у Старобільську. ВІДЕО

9272 2

Учора, 12 грудня, у місті Старобільськ Луганської області відбувся благодійний марафон «Голос Миру» за підтримки Євгенії Тимошенко.

У рамках заходу, організаторами якого виступили АМВГО «Соціальний захист», БФ «Рух Опору» та МГО «Назустріч мрії», в місті відбувся благодійний концерт за участі Івана Ганзера, Марти Адамчук, Юрія Годо, Тані Berq, місцевого дуету Flying Swan та ведучого Андріса Капіньш.

«Ми сьогодні завітали до самого славетного та сміливого батальону «Айдар». Від усіх нас великий уклін вам, за те, що ви  не шкодуєте свого здоров’я та життя проходячи службу на передовій, тримаєте оборону і захищаєте нас від ворога та боретесь за волю України Ми вас дуже любимо і будемо далі підтримувати. Тому що кожного дня нас стає все більше, до Мистецької сотні приєднались і талановиті бійці, подарувавши нам айдарівський реп та патріотичну поезію. Разом з вами ми переможемо! Україна буде вільна», - звернулась Євгенія Тимошенко до бійців.

Нагадаємо, що «Голос Миру» - це єдиний благодійний марафон, який об’єднав між собою медіа, бізнес, українських артистів та громадських діячів, які допомагають добробольчим батальонам та сім’ям переселенців.

Intv Ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини