MENU

«Праноїдально-шизофренічний склад ума Путіна подсказує йому, шо синхронні дєйствія Конгреса і ВРУ можуть бути ланками одной цепі», - мєждународний обозрєватєль

5943 1

 

З понеділком вас, друзі! Дід переконаний, що всі ви вже скучили за роботою, но так одразу кидатися у вир труда не можна, треба сначала випити кохве ілі чай, поговорити з колегами, або, на крайній случай, почитати шось інтєресне. Для такого случая дід отут підготував для вас стислий дайджест простого, сільського взгляда на проісходящі собитія. Тож умощуємся зручненько і читаєм уважненько.

 

Тєкущий тиждень принесе, по всій вероятності, нові інформаціонні поводи у ділі Наді Савченко, поскільки Басманний суд проведе своє очередне засідання післязавтра, 17 грудня. Напомню, там мова йде про скарги адвокатів на неправомірність продовження їі арешту до 13 лютого. Нема ніяких іллюзій, шо суд оставить постанову про арешт в силі, но поговорить буде про шо.

 

Особенно якщо врахувати, шо наступного дня, 18 грудня, нєкоє Хуйло проведе встречу з журналістами, на котором грозився дать ответи по всім актуальним вопросам. Адвокат Фейгін через твіттер об'явив конкурс на налічіє крепкіх яіц у російських журналістов - хто з них насмілиться задать Хуйлу вопрос про Надю, получить приз: путєшествіє в Київ з екскурсією у Верховну Раду.

 

Но на самом дєлє таке питання вполнє може прозвучати і від придворних журналістов, на яке Хуйло дурнувато улибаясь скаже шото тіпа: "В дєйствія слєдствія і суда я не вмешіваюсь. Я Хуйло законопослушное".

 

Тєм временєм у Києві Порох провів зустріч із сіловиками та МЗС і потребував від них вернути в Україну всіх полонених, як із тєріторії ДНР-ЛНР, так і з Росії. Срок - до Різдва. Дід, коли ще малим пацаном був, сильно інтєресувався вопросами воєнной і політіческой історії, а также питаннями теорії і практики государственного управлєнія. І десь вичитав, шо нішо так не шкодить авторітєту руководітєля, як постановка перед подчіньонними заведомо невиполнімих задач. Поетому одно із двох - або Порох з якогось дива заведомо йде на урон своєму авторітєту, і при тому нєуклюже питається переложить ответственность на сіловіков та дипломатов. Або він шось знає таке, шо дозволяє йому уверенно заявлять про возвращеніє додому ще до Різдва Савченко, Сенцова і ще около 500 полонених. І хоче, щоб заслуга їхнього звільнення була в украінських спецслужб. Дід дуже хоче вірити у другий варіант і що скоро наші громадяни повернуться додому.

 

Єслі би це було так, то учитуючи давно видвинуту дідом версію, шо справа Савченко може розглядатися в якості індикатора общого тєченія болєзні Хуйла та його поведінки в українському питанні, її звільнення дало б підстави до достаточно оптимістичних прогнозів дальнєйшого розвитку подій. Хуйло, який получив за послєдні пару місяців серію ощутімих і весьма болєзнєнних для його самолюбія ударов, должен був би усвідомить, шо дальше так продовжуватися не може. Бо невозможно безконечно блєфувать. І нада лібо виходить з ігри, стараючись зберегти хотя би частічно те, шо вдалося виграти, лібо йти ва-банк. Дід все ж таки думає, шо на ва-банк в Хуйла нема ні достаточно средств, ні достаточно металу в яйцях. Стара зморщена мошонка Хуйла до таких іспитаній була явно не готова.

 

Тєм болєє Запад веде гру достаточно осторожно, я би сказав ювелірно. Ізначально задача стояла загнать Хуйла в стойло, но не визвати при цьому масштабної війни з перспективою її переростання в термоядерну. І ця задача послідовно вирішується. Нафта обрушена, рубль в крутому піке, зарубежні кредитні лінії надьожно перекриті, золоті резерви постєпенно зменшуються, а платить по счетам нада. На цьому фоні ейфорія від "кримнаш" поступово вивітрюється і насєлєніє РФ на пороге похмельного сіндрома. А так називаємі російські еліти ремствують і в душе проклинають Хуйла за його ідіотизм. Хуйло же в свою очередь не зумів добиться ні розколу між США та ЄС, ні роздрая в самому ЄС. Сам же остався без союзніков і даже Білорусь та Казахстан осторожно, но решітєльно отмежовуються від Росії.

 

Дальше - больше. Країни НАТО як по команді збільшили свої воєнні бюджети на слєдующий год, Україна голосно заговорила про відмову від позаблокового статусу і пугає Хуйла членством в НАТО. Нада признать - ніхто не зробив для реанімації НАТО більше, чим Хуйло. НАТОвські генєрали і всякі спецслужби радуються січас, як діти, бо благодаря Хуйлу вони оп'ять стали нужні. Хуйло попитався було попугать НАТО безсистемними польотами своїх воєнних самольотов над терріторіями вероятних протівніков, чим добився хіба шо двох результатів - спалив тонни керосіна і визвав раздраженіє Запада. А тут іще новогодня листівка Хуйлу від Конгресу США.

 

Касатєльно "Акта про підтримку свободи в Україні" в пресі багато разних інсинуацій і глубокомислєнних рассуждєній, читаючи які діду іногда ставало откровенно стидно за казалось би розумних політологов і аналітіков. Сначала вони масово не розібралися з процедурними особенностями голосування в двох палатах Конгресу і заявляли, шо то було лише рішення Сенату і буде якето переголосування. Потом, як розібралися, не вибачилися, а начали всячеськи обсуждать якіто статусні моменти уровня союзнічеських отношеній України і США. Ковиряючись в деталях вони упустили із виду общу картіну собитій і положення ігроков на полі. Нєкоторі дописалися вже до того, шо якоби Конгрес протистоїть Презідєнту. В общем, Хуйло як всігда всіх переграв, нас слівают і всьо пропало.

 

Дід не такий глубокомислєнний, як оті політологи, но з точки зренія прямої, як лом, сільської логіки щитає, шо отой ще пока не подписаний Обамою законопроект сміливо можна назвать "Акт ректального насілія над Хуйлом". Бо главна його мета не потратить на Україну 350 млн долларів. Главна задача - заставить Хуйла іти на поп'ятну. Протистояння між Конгресом і Обамою в питанні Акту нема - там рука руку миє і ролі розписані мастєрськи. Судітє самі - Обама вдруг заявляє про те, шо в нових санкціях потреби нема - Хуйло облєгчонно вздихає. Тут же, на наступний день Конгрес єдінодушно приймає Акт - Хуйло оп'ять напуган і взволнован. Но йому дарують іллюзію, шо єщо обо всьом можна договорітся - Керрі визиває на лічний прийом человека с лошадіной фамілієй Лавров. Лавров, нє взірая на вихідні, спешно летить в Рим, де находиться Керрі. Встреча проісходить в посольстві США - существенна деталь для розуміння хто кого куди визвав і для якого разговора. Послє встречі Лавров шото бовкнув журналістам привичне про бесперспективность давлєнія на Росію, но полетів назад в Москву в крайнєм возбуждєнії. Кері же остався в Римі, де зустрінеться ще з прем'єром Ізраїля.

 

Дід не склонєн переоцінювать значення таких отдєльно взятих зустрічей - все це елементи многоходовой і сложной комбінаціі, в якій Хуйло вже потєрял ініціатіву і винуждєн разве шо реагувать. Іногда агресівно, но майже всігда його реакція ожидаєма. Значить мірові дохтора давно вже поняли з ким мають справу і ведуть себе соответственно, розраховуючи ходи наперед.

 

Меркель і Порох преговорили по тєлєфону, потом, відімо для прілічія, Порох поговорив по тєлєфону з Олландом і вже преса пише, шо три європейські лідєри призвали контактну групу возобновить переговори в Мінську. Прекрасно понімаючи, шо Росія і сіпаратісти в нєдоуменії і не готові оп'ять сідати за стіл - карти в них на руках откровенно слабенькіє. Но зато Украіна в очах Запада - миролюбива країна, яка послєдоватєльно виступає за мирне врегулювання конфлікту. Хотя при тому проклята київська хунта безсоромно вооружає і зміцнює Армію.

 

Безсоромне коварство Хунти, яка не хоче берегти нєрви Хуйла, проявиться цього тижня і в голосуванні по відмові від позаблокового статусу. Праноїдально-шизофренічний склад ума Хуйла подсказує йому, шо практично синхронні дєйствія Конгреса і ВРУ можуть бути ланками одной цепі, в результаті чого один за одним осуществляться всі ночні кошмари московського сцарька.

 

Шо буде далі - побачим. Но Хуйло січас у дуже незавідном положенії, його ресурсна база скорочується, старі ричаги впливу вже неефективні, агенти вліянія на Западі спалені і на ситуацію не вліяють, пропаганден-машін пробуксовує і по суті не виправдовує вложені в неї мільярди. Обще состояніє умов в самій Росії характеризується словами "мы накануне грандиозного шухера", шо в перекладі українською значить "свято наближається".

 

Зіц-предсєдатєль Дімка Медведєв шото там начав Україну безсило пугать 15 мільярдами збитків, питаясь рассуждать о международной економіке і по обикновенію плутаючи грішне з праведним. Потом дав іще інтерв'ю трьом телеканалам, двом державним і одному гонімому - телеканалу "Дождь". Не сказав нічого інтєресного, но у факті запрошення опозиційного тєлеканала нєкоторі обозреватєлі усмотрелі жест в адрес ліберальной общественності Росії. Не ісключено, шо Дімка Медведєв шото там себе уже фантазіруєт насчет постпутінской Россії.

 

Сірьожа Глазьєв, дівній дідовий любімец, актівізіровался і обрушілся с крітікой на Центробанк РФ, которий ведьот страну к катастрофе. Дід не поняв лише одного - в яке крісло метіт Глазьєв: упрявляющого ЦБ РФ ілі више? Дід щитає, шо нада више - Глазьєва в прем'єр-міністри. Но с условієм - ні в коєм случає нє увольнять міністра культури Говняшку. Ета прекрасная компанія доведе страну ло ручки в предєльно сжатиє срокі. Наблюдаєм.

 

Ціна на нафту вела себе на вихідних прілічно, хотя в понеділок зранку, в условіях возобновлєнія торгов привично трохи піднялася і становить січас 62,46 долларов за барель. Шо в целом соответствує калєндарному возрасту нашого пацієнта. Пацієнт же, надєєтся жить вечно, ілі по крайнєй мере до 150 лєт, і всігда на запитання про здоров'я отвечає "нє дождьотєсь". Дід же, опираясь на нєумолімі закони сільської аналітіки, заявляє - дождьомся.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаєм кулаки за Надю, всячеськи допомагаємо Армії, занімаємся спортом і читаєм repka.club.

 

Та слєдім, шоб віздє був парядок! А не те, шо січас.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини