MENU

Що подарує Apple своїм користувачам у 2015 році?

5367 0

Новий рік уже близько. Шанувальники Apple із нетерпінням чекають на новинки улюбленого бренду. То ж що "подарує" компанія із Купертіно своїм фанам?

10 головних продуків, які має намір випустити Apple у 2015 році

Apple Watch

 

Це, напевно, найочікуваніша новинка від Apple. Про неї говорили практично весь рік. Розумні годинники від Apple повинні з'явитися до кінця зими. Apple Watch буде представлений в різних варіантах дизайну, навіть у золотому корпусі. Крім того, що пристрій буде показувати час, годинник буде відслідковувати фізичний стан носія, зможе відображати на екрані карти,фотографії, і навіть запускати додатки.

iPhone 6s і iPhone 6s Plus

Одразу два нових смартфони повинні замінити попереднє покоління з 4,7 5,5 і дюймовою діагоналлю. Є дуже велика ймовірність, що за допомогою нової платформи Apple A9 компанії вдалося вирішити проблеми, з якими стикалися користувачі 5 покоління iPhone з великим екраном.

iPad Air 3

Нових дизайнерських рішень щодо Air iPad 2 в новому планшеті не передбачається. Однак компанія Apple попрацює над можливостями планшета. Цілком можливо, що на 3 покоління планшетів iPad Air встановлять графічний процесор PowerVR Series7. Дана модель дає на 60% кращу продуктивність, ніж нинішні процесори 6-ї серії, і при цьому споживає менше енергії.

iPad Air Plus (iPad Pro)

У 2014 в мережі з'явилася інформація, що в новому році Apple планує випустити планшет з великим дисплеєм на 12,9 дюймів. Завдяки хорошій автономності і малій вазі iPad Air Plus зможе конкурувати з сучасними ультрабуками. Згідно інформації, якою ділилися обізнані в планах компанії джерела, дисплей планшета отримає дозвіл 2К.

iOS 9

Нова версія мобільної операційної системи швидше за все збереже свій стиль. Основні зміни будуть в області продуктивності і додавання нових сервісів. Основним оновленням операційки повинна стати підтримка Apple Watch.

OS X 10.11

Нова версія операційної системи для настільних ПК повинна отримати нові можливості. Більше про нову ОС, швидше за все, вдасться дізнатися після Всесвітньої конференції розробників. Реліз очікується лише восени.

Apple TV 4G

У 2015 році компанія випустить оновлену версію своєї телеприставки. Крім Wi-Fi передачі на екран телевізора фільмів і фото, четверте покоління отримає ще й функції роутера, а також знайде свій магазин з додатками, куди зможуть завантажувати свій контент сторонні розробники.

MacBook Air з дисплеєм Retina

Нові MacBook, які з'являться в 2015 році, отримають дисплеї високого дозволу Retina. Звичайно, таке нововведення може вплинути і на вартість ноутбуків Apple. Крім екранів Retina, користувачі, які придбають новий MacBook, зможуть оцінити продуктивність процесорів Intel з архітектурою Broadwell. Це означає, що ноутбук не буде оснащуватися процесорним кулером, а охолодження буде проводитися пасивним способом за допомогою радіаторів. Так як Apple буде встановлювати дисплеї з надвисоким дозволом, поліпшення піддасться і графічне ядро.

4K-монітор Thundernolt Display

Останнє оновлення монітори Apple отримували ще в далекому 2011 році. Так як на багато пристроїв Apple зараз буде впроваджуватися дисплей Retina з надвисоким дозволом, в стороні не залишиться і монітор. Thunderbolt Display отримає дозвіл 4К.

iMac Retina 5K

Ще в жовтні компанія показала моноблок з 27 дюймовим екраном і роздільною здатністю 5120х2880 пікселів, тобто 5К. У 2015 році компанія розширить лінійку моноблоків примірником з 21,5-дюймовим екраном Retina з дозволом 5К.

iPhone з 4-дюймовим дисплеєм

Дана новинка призначається для заміни попереднього покоління смартфонів iPhone 5c і 5s. Вихід нового 4-дюймового iPhone, швидше за все, відбудеться у другій половині прийдешнього нового року. Дана модель буде більшою мірою націлена на жіночу аудиторію, а також на тих, хто воліє управлятися зі смартфоном однією рукою.

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини