MENU

Знахідка на $18 мільйонів. ФОТО

9422 0

Колись загублена колекція ретро-автомобілів була знайдена на закинутій французькій фермі. Машини виставлять на аукціон у лютому 2015 році і їх загальна вартісь сягає понад $18 мільйонів.

Схованку знайшов внук відомого французького підприємця та магната Роджера Байлона, який полюбляв колекціонувати автомобілі преміум-класу та спорткари. Байлон планував згодом відкрити великий музей, присвячений автомобілям, де б він зміг виставити свою колекцію. Але справи пішли не так, і він був змушений розпродати близько 50-ти автомобілів. Значна частина колекції була забута та покинута, і з тих пір її вважали загубленою.

В колекції чимало цікавих екземплярів. Не зважаючи на те, що деякі машини вже не підлягають відновленню через руйнівний вплив вологи, сонця та вітру, більшість експонатів в нормальному стані. Окремі машини мають багату історію: так, на одному з автомобілів їздила Джейн Фонда для зйомок у фільмі, а інший належав єгипетському королю Фаруку. Колекція буде виставлена на аукціон у Парижі 6 лютого 2015 року.

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини