MENU

«Інформація про українські танки, які готуються до відправки Путіну, виявилася дезінформацією», - Бригинець

5157 0

Інформація про українські танки, які готуються до відправки Путіну, виявилася дезінформацією. На моє депутатське звернення Міністерство оборони України спростувало інформацію щодо наявності на Харківському тракторному заводі 150 надсучасних танків, які нібито чекають на відправлення у Росію, про що повідомляли ЗМІ з посиланням на військових.

«За результатами опрацювання порушеного питання повідомляю, що інформація стосовно наявності на Державному підприємстві «Харківський тракторний завод» згаданих танків не підтверджується». Про це йдеться у листі за підписом Міністра оборони України генерал-полковника С. Полторака.

Але ж я просив не лише підтвердити чи спростувати інформацію, а й вчинити належні заходи щодо людей, які свідомо чи несвідомо поширили дезінформацію. На жаль, в цій частині я поки не отримав відповіді.

Як повідомлялося, ЗМІ, посилаючись на заяви командира третього запасного батальйону ДУК Віталія Ковальчука, більше 150 надсучасних танків на Харківському тракторному заводі нібито чекають на відправлення у Росію.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини