MENU

Будинок героям АТО: вже готовий фундамент і підведено комунікації. ФОТО

6072 0

 

Повідомляємо приємні новини з будівельного майданчика у місті Хмельницькому, де зводиться житловий будинок для сімей військовослужбовців, які загинули або стали інвалідами під час бойових дій у зоні АТО.

 

Нагадаємо, активісти громадської організації «Розбудова» вирішили зробити свій внесок у зрушення з місця вкрай складної проблеми забезпечення житлом військовослужбовців. А потреба у житлі з кожним місяцем лише зростає – із зони АТО до частин базування повертаються поранені, яким потрібен догляд та реабілітація у належних умовах. Через загибель військових залишаються без житла їх сім'ї.

 

На початку осені 2014 року завершилося проектування для сімей військовослужбовців триповерхового будинку на 14 квартир (шість на першому поверсі, шість на другому та дві на третьому). Ділянку, що по вулиці Толстого, для забудови надало Міністерство оборони України.

 

На початку листопада будівництво розпочалося з розчистки території, опісля було зведено фундамент, паралельно виконувалися роботи з підведення комунікацій. Наразі усе готове для зведення внутрішніх та зовнішніх стін, облаштування під’їздів та іншого. Головне, аби взимку не підвела погода. Наразі будівництво ведеться згідно з графіком, здача будинку в експлуатацію запланована на квітень 2015 року.

Зазначимо, що володарями новеньких квартир (10 двокімнатних та 4 трикімнатних) стануть сім'ї військових із Хмельницької, Тернопільської та Рівненської областей.


На сайті ГО «Розбудова» регулярно публікуватиметься інформація про хід будівництва. Слідкуйте за оновленнями.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини