MENU

«Перша і сама главна ожидаєма подія та, шо завтра День святого Миколая», - дід Свирид

6309 0

Доброго раночку, малята, любі хлопчики й дівчата. Дідусь дуже ізвіняється, но сьогодні по робочим причинам в нього нема возможності написати полноценний утренній обзор мірових собитій.

Вместє с тєм, некоторими штрихами нада пройтися по наіболєє знаковим подіям.

Перша і сама главна ожидаєма подія та, шо завтра День святого Миколая. Нехай усі оті політіки ідуть строєм в дупу, но слухняним діткам в такий день положені разнообразні подаруночки. Тому прошу всячеськи допомогти Миколаю, шоб подаруночки отримали всі чемні і слухняні дітки. Напоминаю, шо дітьми нада щитать всіх, хто способен щиро й весело сміятися, внє завісімості від календарного віку.

Намйок понятєн? Дєйствуйтє.

Сьогодні Хуйло собирається встрічатися з придворними журналістами і в ході отої встречі, яка пройде тіпа в прямій трансляції, грозиться ответіть за всьо. Нащот прямої трансляції - туфта. Сигнал іде з опозданієм на 5 хвилин, за які спеціально обучені люди вирізають усякі ляпи і оговорки. Помните, як Янукович у Ростові ламав ручку? Так оцей епізод у прямій трансляції не демонструвався, бо його встигли вирізати. Но потом злили в інтернет, бо Януковича їм не жалко і він тоді вже був нікому не нужне чмо. В случаї з Хуйлом такого зливу не буде, всьо буде причесано і гладко. Но за чотири години балаканини Хуйло наверняка дето проговориться і шото ляпне. Дід спеціально так побудував свій робочий графік, шоб мать возможность послухати белькотіння пацієнта, а потом постараюся вкратце ізложить суть ним сказанного людською мовою.

За пацієнтом наблюдають і мірові дохтора во главе з главврачом Обамою. Виполняя указанія Остапа Бендера нащот "побольше непонятного", американці кормлять пацієнта взаімоісключающою тривожною інформацією. То Обама підписав "Акт про підтримку свободи в Україні", то не підписав. Хуйло нервується і не понімає, як реагірувать на раздражітєлі. Паралельно американці начинають заігрувать з бацькой Лукашенкой, заявляя, шо сотруднічество з Білоруссю весьма перспективне діло. Лука не возражає, а совсєм даже наоборот і постєпенно еволюціонірує з послєднього диктатора Європи у наймита Запада і американського посіпаку. Шо тоже не добавляє Хуйлу уверенності в завтрашнєм днє.

Но самий прикольний коник американці викинули з Кубою. Дід раньше думав, шо пока живі барбудос Кастро, Америка з Кубою оставатимуться врагами. Но геній дипломатії всєх времйон і народов Хуйло рішив і цю задачу. Січас полним ходом іде восстановлєніє дипломатичних відносин США з Кубою і таким образом мечти Хуйла розмістить на Кубі якіто ракети, шоб повторить Карибську кризу, накриваються медним тазом. Нобелєвський лауреат і пацифіст Обама ловко вибиває з-під Хуйла всіх, даже гіпотетичних, союзників Росії і від цього американського миролюбія в Хуйла давно дрожат колєнкі.

Одновременно дід не ослабляє вніманія за хуйлососом Орбаном, которому давно вже несладко, но похоже трудні времена йому лише предстоять.

Уступка Орбана в листопаді протестуючим проти намірів угорського уряду ввести податок на інтернет, привела до зростання апетитів угорської общественності.

Тепер вони виходять на вулиці по всякому удобному поводу. Будапешт, як столиця, оточений пригородами. Півколом вокруг Будапешта іде автомагістраль М0, якою пользуються місцеві мешканці, бо так удобніше і швидше передвигатися з села А у село Б. Орбан рішив зробити магістраль платною і пожалуста - магістраль перекривалася протестуючими. Орбан оп'ять відступив. Апетити общественності оп'ять возросли. Тепер в Будапешті розгораються протести проти намірів Хуйла отдать контракт на обслуговування єдінственної атомної електростанції Угоршини Росії. По слухам Орбан вже получив від Хуйла 10 мільярдів долларів за цю сдєлку. Опозиція требує пересмотра і прозорості. Вчора до парламенту оп'ять прийшли тисячі протестуючих, які лагідно і чемно попросили Орбана іти нахуй.

Протестуючі не хуліганили, лише прорвали металеву загороду і підійшли до приміщення парламенту впритул. Американці не скривають свого нєудовольствія політікой Орбана і троллять його при всяком удобном случає. В назіданіє остальним, які мають уяснить - дружба з Хуйлом вредна для політічеського здоров'я.

Ще багато про шо нада би написати, но мушу работать, тому всім привіт. Єслі буде врем'я, дід ще сьогодні дасть розгорнутий аналіз псіхічеського состоянія Хуйла по результатам його сьогоднішніх откровеній.

Да! Про Миколая не забудьте. Дітки ждуть на подарунки.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини