MENU

С коммунистами у нас нет будущего - историк Владимир Вятрович

621 1

Голова вченої ради Центру досліджень визвольного руху (ЦДВР) Володимир В'ятрович вважає заяву депутата від Компартії, що свого часу НКВД «мало давило» націоналістів, свідченням того, що «Комуністична партія України залишається екстремістським формуванням тому їй не місце на політичній арені України». Про це повідомляється на його офіційній сторінці в мережі Facebook.

«Її представники не лише не засуджують злочинів своїх попередників, але вихваляються ними, погрожують своїм політичним опонентам повторенням таких злочинів», – аргументує дослідник.

В'ятрович наголосив: «Присутність такої політичної сили в парламенті України є ганьбою і нагадуванням про те, що наша країна ще не позбулася тягаря тоталітарного минулого. На цих виборах українці мають шанс позбавитися від цієї ганьби, не голосуючи за комуністів на виборах у жовтні. Таким чином ми повернемо нарешті комуністів у їх улюблену країну страшного минулого із можемо будувати справжнє майбутнє».

Як повідомлялося, в ефірі «Шустер live» минулої п’ятниці депутат від Компартії України Євген Царьков заявив, що НКВД «мало давило» населення окупованої більшовиками України.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини