MENU

Обзор мірових собитій від дідуся Свирида

6283 1

Здрастуйте, малята, любі хлопчики й дівчата! Цього ранку мільйони діток по всій Україні прокинулися особливо рано, і ще заспані шукали підтвердження, що Миколай про них не забув. А потім щасливі бігли до вас у ліжко, нетерпляче будили і ви разом розгортали святково запаковані подарунки. Дітки дивувалися звідки це Миколай знає про всі їхні сокровенні бажання, а ви насолоджувалися неймовірно рідним запахом своєї малечі і тихо раділи, купаючись у хвилях дитячоі радості. І це прекрасно.

Дід зараз скаже може не дуже популярну, але важливу річ. Щодо спроб протиставити Миколая Дідові Морозу. Друзі, для мене тут взагалі немає ніяких суперечностей. Я щитаю, що наші дітки найкращі в світі і заслуговують, щоб у їхньому дитинстві були обидва ці персонажі. Тут не має бути ніякої політики і не буде нічого страшного, якщо наші діти, на відміну від іноземних, отримуватимуть вдвічі більше подарунків - і на Миколая, і на Новий Рік.

Дід розглядає дискусії про те чи український це персонаж Дід Мороз, як шкідливу і антинаукову пургу. Діди в Україні є? Є. Морози в нас бувають? Ще й які. Значить і український Дід Мороз має право на існування. А діти мають право отримувати від нього подарунки.

Тепер заварюєм традиційний утренній кохве ілі чай, вмощуємся зручненько і читаєм уважненько.

В ділі Наді Савченко существенних подвижок нема. Вона продовжує голодування, вимагаючи належної медичної допомоги. З учорашньої відповіді Хуйла Ромі Цимбалюку дід поняв, шо політичного рішення про звільнення Наді він приймати не собирається, а значить предстоїть суд. Судячи з агресивноі риторики Хуйла, Басманний суд Надю скоріше за все засудить і припаяє їй срок. По їхньому законодавству - до 20 років ув'язнення. Нє взірая, шо в розпорядженні адвокатів є всі докази непричетності Наді до загибелі отих "журналістів" ВГТРК. Тобто, іллюзій, шо Хуйло вгамується ні в кого не має бути, но це не значить, що справа безнадійна. Скоріше навпаки.

Неуступчивість Хуйла нам січас на руку, бо чим впертіше він себе веде, тим раніше настане крах його режиму. Янукович тоже був впертий. І де щас Янукович? З Хуйлом пововтузитися прийдеться довше, но справа його безнадійна. А своєю тупою впертістю Хуйло лише наближає свій безславний фінал.

Перебуваючи в московських застінках Надя Савченко остається в бойовом строю і виконує зараз дуже важливу функцію, персоніфіковуючи собою в очах міжнародного сообщества незламну і горду Україну. І у значній мірі завдяки Наді симпатії прогресивного людства на боці України. Міровий женський заговор проти старого пошляка Хуйла тоже має додатковий стимул - Хуйло даже не понімає, яку грізну силу представляють собою сердиті жінки.

Особливо, єслі вони наділені владою, управляють країнами, фінансами і являються главнокомандующими своїх армій.

Вчорашній виступ Хуйла вже наверняка перекладений англійською, німецькою, французькою, японською та іншими мовами, мірові лідєри сьорбаючи свій утренній кохве з ними ознайомилися і нічому не здивувалися. Хуйлу вже ніхто в світі не дивується, він лише підтверджує ранєє поставлений діагноз. Главврач Обама хмикнув і підписав "Акт про підтримку свободи в Україні". Бундесфрау Меркель, іспів кофію, заявила, шо санкції можуть бути з Росії зняті лише після відновлення територіальної цілісності України. Євросоюз на своєму самміті в Брюсселі зараз живо обсуждає необхідність ще жорсткішої політики по відношенню до Росії. Зроблені вчора заяви нового глави Єврокомісії поляка Туска підтверджують, шо він все понімає правильно - вирішення українського питання без вирішення російської проблеми неможливе.

Кстаті про підписаний Обамою "Акт підтримки свободи в Украіні". Хуйло устами печальной лошаді Лаврова грозився не оставіть цей шаг без ответа. Ну шо ж, спостерігаємо, шо воно вигадає. І чи вигадає шось вообще. Спокойно наблюдаєм.

Наївні сподівання Хуйла вбити клин між США і ЄС рушаться як карточний домик - до кінця наступного року буде створено трансатлантичну зону вільної торгівлі - TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership). Шо по суті означатиме созданіє еокномічного НАТО. Показатєльно, шо і зона вільної торгівлі між Украіною та ЄС вступить в силу з 1 січня 2016 року і це значить, що і Україна по суті стає частиною отого трансатлантичного економічного пространства. Дід уверен, шо послєдні тєлодвіженія бацьки Лукашенки в напрямку зближення із США не в послєдню очередь продиктовані розумінням переваг, які дасть білоруській економіці причетність до ТТІР а ткаже бажанням дистанціруваться від тєрпящего бедствіє ржавого російського танкера. Казахстанський лідер Назарбаєв, який з льогкостью переніс столицю в Астану, с удовольствієм переніс би і весь Казахстан поближе до Європи і подальше від Росіі. Ілі помінявся з Украіною географічним розташуванням.

Похоже, що замість того, щоб розсварити європейців з американцями, Хуйло своїми руками викопав могилу Тайожному союзу ЄАЕС. Хотя вчора він хвалився, шо ЄАЕС бодро дихає і наступного року прийме до себе ще двох нахлєбніков - Вірменію і Киргизстан. Туда же проситься ще й маршал Башар Асад із своєю Сирією. Нада би, щоб і маршал КНДР Кім Чен Ин туда попросився і тоді недополковнік Хуйло стане предводітєлєм всіх мірових гопніков з маршальськими звьоздами на погонах.

Тєм временєм, наш Порох з'їздив в Польщу, виступив у Сеймі і по слухам хотів заручитися запрошенням від поляків на самміт ЄС, який проходить у Брюсселі в ці дні. Но Туск, для якого це перший самміт в якості головуючого в ЄК, запрошувати туда Пороха воздєржался. Не тому, що тема Украіни другорядна. А тому, що не хотів усложнять і без того непростий самміт. Крім того, у Пороха пока нема золотого ключика від європейських дверей.

Ключик же отой лежить в Україні і називається успішні реформи. Коли наша власть це нарешті зрозуміє і покаже результат наліцо, заслужить одобреніє власного народу, от тоді Порох з приємністю обнаружить, шо всі європейські двері широко перед ним распахнуті. Успішна міжнародна політика при аховій внутрішній ситуації невозможна - це оксюморон, нєужелі непонятно? І не можна без кінця експлуатувати тему Майдану, девальвуючи їі. Нужні конкретні результати внутрішньої роботи. Бо європейські лідєри тоже мають шось розказувати своім ізбіратєлям і пояснювати, чому їхні податки йдуть на допомогу Україні.

Порох подав у ВРУ законопроект про відміну позаблокового статусу і для троллінга Хуйла це харашо. По крайнєй мере кривава київська хунта получає дополнітєльний козир для шантажа Москви. Но дід щитає, шо стратегічно намного важнєє приєднатися до економічного НАТО і для цього правітєльство має день-ніч працювати весь предстоящий рік. Дід надіється, шо вони там на печерських пагорбах понімають, шо без реформ Україна в тому ТТІР нікому не нужна. Синергія двох мощних економічних систем планети, які обладають левовою часткою новітніх технологій должна благотворно сказаться на Україні. Бо даже Китай з уваженієм відноситься до цього економічного Альянсу, у протистоянні з яким карлікова економіка Росії вообще не має жодних шансів на виживання. Вижити така економіка може лише єслі буде чемно сотруднічати. А єслі буде тупо бикувати, то тіхо помрьот, іспустів газовоє зловоніє.

Судячи з маніакальної впертості Хуйла второй варіант виглядає більш реалістичним.

Дід дальок від конспірології, но динаміка ціни на нафту порождає подозренія, шо хтото дуже вліятєльний управляє нею якимось тумблєром. Перед вчорашньою прес-конференцією Хуйла нафта трошки піднялася в ціні, дошла до возраста Хуйла - 62,49 долларов, какбе намекая Хуйлу: "Будеш вести себе прілічно, і я вестиму себе соответственно". Но Хуйло намйока не поняв, пробикував, от отой неізвесний повелітєль тумблєра оп'ять м'яко начав опускати ціну - січас нафта БРЕНТ оп'ять заметно помолодшала і торгується за 59,55 долларов за бочку.

Кстаті, про ту прес-конференцію. Де тут у нас представітєлі Книги рекордов Гіннеса? Єсть основанія щитать, шо то була сама дорогостояща прес-конференція в історії человечества. Бо виполняя задачу іскуственно підвищити курс рубля напередодні появи Хуйла на екранах тєлєвізорів, Ельвіра Набіулліна спалила на біржі вагон валюти. А коли після початку виступу Хуйла рубль вдруг начав предатєльськи падати, в ЦБ началась форменна істєріка і пошли інтервенції за інтервенціями. В ітоге, по слухам, спалено шото около семи мільярдів долларів і таким образом Хуйло може писать заявку в книгу рекордів Гіннеса.

Діда несказанно порадувало, шо Хуйло не намерен отказуваться від ЧМ-18 і буде вбухувать мільярди долларів у будівництво стадіонов та прочу інфраструктуру. Значитт ЧМ-18 остається для Хуйла фінансовим капканом, з якого йому вже не вирватися.

Но дєньгі ж нада дето брати і сьогодні увечері пахан Хуйло собирає на вечерю купечество з явною метою вивернуть їм кармани. Купечество мислєнно вже прощається із грошиками, в душе проклиная той день і час, коли Хуйлу в голову прийшла самоубійственна ідєя "кримнаш".

Хуйло ще по відімому не поняв який бездонний ящик Пандори він відкрив отою анексією Криму. На днях в Японії пройшли парламентські вибори, в результаті яких урядовий блок получив подавляющу кількість місць, а прем'єром там знову став наш старий друг Абе-сан. Которий, среді прочого, поставив перед собою політичну мету восстановить територіальну цілісність Японії в межах 1855 року. Абе-сан чоловік розумний і понімає, шо Хуйло скоріше вдавиться, чим віддасть Японії острови Ітуруп, Шикотан, Кунашір та архіпелаг Хабомаї. Значить, задача предєльно ясна - нада поспособствувать, шоб Хуйло поскоріше вдавився.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю і за всіх наших полонених, всіляко допомагаємо Арміі та читаємо repka.club,

І слєдім, шоб віздє був парядок! А не те, шо січас:)

P.S. Да! Не забувайте протягом дня про фрукти - вітаміни дуже полєзні, особливо взимку. І глядіть, щоб всі мені здорові були, бадьорі і красіві! Тому регулярно займаємось спортом, індивідуально підбираючи для себе найкращий спосіб підтримання хорошої фізичної форми. Пузатим дядькам нагадую про боротьбу з черевами - до літа всі мають бути стрункими і викликати захоплення в оточуючих дам. Дамочки ж тоже не відстають, займаються фізкультурою, танцями і всім, що допомагає підтримати репутацію найвродливіших жінок планети. І пожалуста - не парьтеся лишніми кілограмами. В очах мужчин, оті зайві з вашої точки зору кілограми, просто дополнітєльні місця для поцілунків.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини