MENU

«Справа не в Путіну, народ. Справа в тому, що вони заслуговують на Путіна!», - про росіян

6425 2

Слухав випадково по радіо Ера якогось "емігранта" з Владівостока. Він ВЖЕ переїхав НА Україну. В АП(?) йому вже оформили українське громадянство, і зараз він займається тим, що допомагає своїм русскім братьям по разуму перебиратись в Україну...

Риторика така:

Путін ху...ло, в Росії дупа і краще не передбачиться, тому з Росії треба тікати. А найкомфортніше тікати в Україну, тому що тут російськомовне середовище... В Штати, Канаду, Англію і т д - їхати не з руки, бо там мову вчити треба. А в Україну саме ґуд - бо вчити не треба! І люди тут добрі і младєнцев не їдять...

А ще він порадив виселить Донбас і заселить адекватними росіянами, та ведуча зупинила...

Блять! Народ, ми з цієї толерантної дупи ніколи не вилізимо, розумієте?! Коли у нас були проблеми з зеком - ми, сука, в рашку не бігли, а вирішували самі, і пішли на майдан і надавали триндюлєй скотам! І надаємо ще, як припече! А цим мудакам слабо, тому вони вирішили нас ощасливить... Та ще й відразу почали з цінних порад по розселенню українців. Блять, та ми самі розберемось що робити з донбасівцями, це сука не ваші проблеми!

Зараз ці мудаки розвалять рашку і "тепер ми йдемо до вас". І буде як казав Жирік - "мы пошлем туда еще миллион русских и изберем там своего президента!"

Ви помітили, що вчора на прес- конференції лише український журналіст сказав в лице правду? Отже, сказати можна(!), була б тільки воля. А її просто нема! Ніхто не каже... Справа не в Путіну, народ. Справа в тому, що вони заслуговують на Путіна! Кожен має те, на що заслуговує! І харош стогнать вам про те, що "русские есть тоже нормальные"! Ну есть, и стяг їм в руки! Хай займаються своєю країною! Кругом є нормальні люди, то що тепер?

Курва, дістало!

Одним словом, українці в мене до вас велике прохання! Я розумію, що демократія, никто не запрещает і всьо такоє, я розумію, що так сложилось исторически, що все сложно, і ще купа різних соплів, які ви називаєте вагомими причинами - та будь ласка, хоча би з чужими людьми на вулиці, по телефону, в публічних місцях - вітайтесь , спілкуйтесь українською! Створіть українську картинку! Ви ж любите Україну і всі знаєте мову - хіба це така висока ціна, щоб віддати шану Нені? І хай окупантам буде реально незручно, некомфортно. Нехай всяка шушваль, яка ненавидить українське реально відчує - хочеш жити в Україні - ВЧИ МОВУ!

Покажіть, бляха, зуби і промацайте свій хребет! І не притягуйте за вуха нових проблем.

Олександр КЛОЧАН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини