MENU

Кличко чи ''Рошен'' – хто кого: чи демонтує міська влада незаконну рекламу корпорації

10463 1

Як депутат, я свого часу звернувся до міського голови Віталія Кличка з проханням прибрати великі торгівельні павільйони під вивіскою "Рошен", котрі в декількох місцях на Харківському масиві розташували – в непристойній близькості від входу до метро, з порушенням інших норм.

Інтрига тут подвійна. По-перше, "Рошен" до сих пір вважається власністю Президента Петра Порошенка. Котрий, як відомо бореться з недопущення олігархів до влади (олігарх, як відомо – це власник великого бізнесу, тісно пов'язаний з владою).

По-друге, номером першим у списку кандидатів політичної партії "Блок Петра Порошенка" був сам Віталій Кличко. Котрий, утім, не збирався іти у парламент, а просто був окрасою списку БПП.

Нарешті прийшла відповідь на моє звернення, яка мене приємно здивувала і за яку захотілося Кличку подякувать;) Кіоски дійсно визнано Кличком незаконними.

Тепер чекаємо на головне – на знесення. Буду вдячний, якщо це стане публічним заходом – щоб дати правильний сигнал усій кіосковій мафії, котра тримає в неволі Київ.

Можливо, цей мікроскопічний скандальчик буде ще одним нагадуванням Порошенку (і його політсилі) про необхідність виконувати свої обіцянки і ВРЕШТІ ПРОДАТИ БІЗНЕС.

Або піти у відставку.

Чекаємо.

Ігор ЛУЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини