MENU

Гламурный коммунист Царьков усрётся с наганом в руке — мнение

665 1

Я був вражений  заявою  комуніста Євгенія Царькова на одному ток-шоу про те, що, виявляється, нас, українців, НКВД мало стріляло. Він обізвав нас бандерівськими собаками. Кумедний такий хлопчинка.

Заява мене потішила невідповідністю образу Царькова з жорстоким змістом його декларації. Ну ніяк гламурний комуняка не уявляється у вигляді суворого вбивці з НКВД. Так і уявив собі прилизаного  народного депутата,  який стоїть  і в тремтячій руці  тримає наган. Думаю, що це  комуністичне непорозуміння накладе в штани. Та й вірити його грізним словам може тільки його лохторат.

Царьков - типовий сьогоднішній червонопузик. Воно ж тільки патякає про боротьбу за права трудящих, а саме прилаштувалося до партії великого капіталу, роз'їжджає на розкішних автах, живе в розкішних апартаментах і разом з Петрухою Симоненком обіцяє своєму лохторату повернути  країну  народу. Так і хочеться запитати: вони свої вілли на десяток мільйонів доларів будуть повертати? Чи відберуть підприємства у старшого товариша по парламентській коаліції  Рената Ахметова? А, може, Межигір`я в їхнього покровителя  Януковича відберуть?

Втім, є чимало речей, котрі комуняки не роблять самі, а доручають іншим. Ось, наприклад, кілька років тому Царькова підловили на зв'язках з Ігорем Марковим – це такий чолов'яга  в Одесі, який у костюмі з написом «СССР» бігав з битою в руках і власноруч лупцював політичних опонентів. У крайньому випадку Царьков доручить брудну роботу марковим і  подібним до нього покидькам.

Оцей інцидент на ток-шоу ще раз яскраво продемонстрував: комуняки тримаються на плаву лише завдяки підтримці партії великого капіталу. Звісно, проти руки, яка їх годує, вони не підуть. Тому й виголошують гучні антиукраїнські заяви, які в думаючої людини хіба що сміх викликати можуть.

 

 

Андрій НІЦОЙ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини