MENU

ТОП 10 міст із неймовірними різдвяними ілюмінаціями. ФОТО

7279 0

Традиція прикрашати різдвяну ялинку вогнями зародилася в Німеччині у 18 столітті. Першими ялинковими вогнями стали свічки у будинках аристократів і заможних людей. З розвитком електрики і винаходом лампочок та гірлянд із них, традиція влаштовувати різдвяні ілюмінації поширилася по всій земній кулі. У всьому світі люди прикрашають вогнями свої будинки, вулиці і громадські будівлі. Причому ілюмінації з кожним роком стають все грандіозніше і грандіозніше.

Сінгапур

Останнім часом європейська традиція прикрашати різдвяні ялинки з електричними гірляндами і влаштовувати ілюмінації поширилася по всій Азії. Щовечора з 20 листопада по 2 січня на Orchard Road і Marina Bay у Сінгапурі загоряється грандіозна ілюмінація. Як же чудово виглядає Різдво в тропіках! Найвідоміший торговий район Сінгапуру просто сяє блискучими ліхтарями, прикрашеними вітринами, різдвяними виставками та мюзиклами.

Торонто, Канада

У Торонто щорічний Парад Вогнів знаменує офіційне відкриття різдвяного сезону з музикою, катанням на ковзанах, танцями і незліченною кількістю різдвяних вогнів! Парад вперше був проведений в 1967 році для демонстрації недавно побудованих будівель City Hall і Nathan Phillips Square. Зазвичай влаштовується парад в останні вихідні листопада. Площа і величезна різдвяна ялинка прикрашається 300 00 енергозберігаючих світлодіодних вогнів, які радують погляд туристів і місцевих жителів з 17 листопада до 1 січня.

Париж, Франція

Місто, яке в народі називають «містом вогнів» просто не може не сяяти на Різдво! І це дійсно так! У денний час тут рідко вдається побачити що-небудь особливе. Ну, крім натовпу туристів, звичайно. Але ввечері починаються справжні дива! Мерехтлива Ейфелева вежа, світяться Єлисейські поля, казкові вулиці - з настанням темряви місто стає просто казковим!

Медельїн, Колумбія

Різдво у Медельїні - це час, коли вся родина збирається разом, щоб відсвяткувати чудове свято і помилуватися чудовими різдвяними ілюмінаціями міста. У грудні всі вулиці міста, дороги і парки обвішані тисячами гірлянд. Самі чудові ілюмінації можна побачити в Avenue la Playa та Medellin River. Щороку тисячі туристів приїжджають сюди, щоб побачити різдвяні ілюмінації, вартістю мільйон доларів, покуштувати смачні страви і насолодитися вуличними виставами.

Кобе, Японія

Різдвяні ілюмінації дуже популярні у всій Японії, але самі чудові влаштовуються в місті Кобе. Після землетрусу, що стався в місті в 1995 році, Італія пожертвувала цьому місту кілька тисяч гірлянд ручної роботи, з яких дизайнери Valerio Festi і Hirokazu Imaoka створили чарівну ілюмінацію в готичному стилі. Традиція прижилася, і кожен рік у період з 1 по 12 грудня близько чотирьох мільйонів місцевих жителів і туристів приїжджають сюди, щоб помилуватися чудовою ілюмінацією парку близько Higashi-Yuenchi.

Балтімор, Меріленд

11 місяців у році 34-я вулиця в місті Балтіморі нічим не відрізняється від безлічі інших вулиць Північної Америки, але в грудні тут починають відбуватися справжні чудеса. Кожен рік цю «різдвяну вулицю» відвідують тисячі людей, щоб подивитися на незвичайну і красиву ілюмінацію Північної Америки. Кожен будинок оформлений в індивідуальному стилі. Тисячі вогнів, гірлянд, на дахах деяких будинків можна побачити іграшкові поїзди і ялинки.

Вільнюс, Литва

До Різдва столиця Литви Вільнюс прикрашається тисячами яскравих електричних гірлянд і самою великою різдвяною ялинкою в країні (телевізійну вишку прикрашають вогнями і вона виглядає як різдвяна ялинка). Різдвяний ярмарок у центрі старого міста вражає святковою атмосферою. Тут можна спробувати смачні частування і глінтвейн, поспілкуватися з Сантою або послухати колядки в одній з місцевих церков. Саме тут можна побачити магічне різдвяне світлове шоу-ілюмінацію. Собор в центрі міста перетворюється в барвисті сценарії з використанням 4D-проектування звуку, світла і навіть запахів.

Відень, Австрія

Саме у Відні можна побачити справжнє європейське Різдво. Починаючи з 10-го листопада, вулиці і площі Відня перевтілюються в чарівні різдвяні ярмарки, базари, прикрашені пишними деревами і мерехтливими гірляндами. Численні кіоски, у яких продаються сувеніри, подарунки, місцева продукція та напої.

Берлін, Німеччина



Німеччина - це батьківщина гірлянд та різдвяних вогнів, тому не дивно, що столиця цієї країни просто потопає у різдвяних вогнях. Коли сонце сідає за горизонт, кожна вулиця, будинок, дерево в Берліні починає виблискувати численними вогнями. Весь місто виглядає як одна суцільна ілюмінація! Безліч туристів приїжджають в Берлін під час Різдвяних свят виключно з метою побачити його ілюмінації. Більше того, тут є навіть екскурсоводи, які покажуть всі чудові різдвяні експозиції. На міських площах і бульварах можна відвідати близько 60-ти різдвяних ярмарків, які пропонують туристам і жителям міста величезний вибір сувенірів подарунків, смачної їжі і глінтвейну. Одна з кращих ілюмінацій розміщується на 38-метрової телевізійної вежі (Fernsehtur), а також Alexanderplatz Market, Opera Palace, National Opera і відомі Brandenburg Gate і Charlottenburg Palace.

Діснейленд, Лос Анджелес

Це місце в самому серці Каліфорнії цілий рік найвеселіше і щасливе місце на землі. Але в різдвяний і передріздвяний час воно перетворюється в справжню казку! Будівлі в країні казок прикрашені безліччю вогнів і виглядають просто приголомшливо! Замки, принци та принцеси, солдатики, радісні пряники, сніжинки, катаються на ковзанах - тут все в дусі Дійснея. Центральним елементом різдвяної експозиції виступає Замок сплячої принцеси. Кожна вежа усипана мерехтливими вогнями. Ну і на додаток до всього приголомшливі феєрверки і чудеса піротехніки!

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини