MENU

«А ти подарував російському солдату кулі під ялинку?» ФОТО

3965 0

 

У понеділок, 29 грудня, активісти Громадянського руху "Відсіч", волонтери та небайдужі громадяни завітали на показ до кінотеатру "Оскар" в ТРЦ Gulliver на російський фільм "Ёлки 1914".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перед залою, де здійснювали показ російського кінофільму, активісти встелили "криваву" доріжку та роздавали відвідувачам гільзи від автентичних набоїв, які використовують бойовики на Донбасі проти наших захисників. Цим символічним жестом намагались донести до громадян, що навіть в новорічну пору, ходячи на показ російських фільмів, вони підтримують терористів Донбасу та окупантів у війні з Україною, фінансуючи їх.

 

Нагадаємо, що акції проти засилля російських серіалів на українських телеекранах вже проводилися під Держкіно, Національною радою з питань телебачення та радіомовлення та під офісом телеканалу "Інтер", під Адміністрацією Президента, а цього разу активісти завітають на передноворічний показ російського фільму "Ёлки 1914" в українських кінотеатрах.  У той час, як наші захисники гинуть за нас та Батьківщину на східному кордоні України, інші громадяни України дозволяють собі в теплі та затишку ходити на фільми виробництва країни-агресора. Такими своїми діями вони спонсорують армію окупанта, а влада та підприємці, що здійснюють показ російських фільмів у своїх кінотеатрах, лише посилюють засилля російського світу в головах українців.

 

Активісти вважають, що російські фільми - це отрута уповільненої дії, яка вражає мізки громадян. За її допомогою Кремль впливає на думку українського глядача. Відбувається як прихована, так і пряма й нахабна пропаганда та популяризація мислевірусів, потрібних російському керівництву, особливо в умовах війни. Явне намагання перекрутити сприйняття образу українця та росіянина з боку імперської пропагандистської машини не може залишити байдужими людей, які розуміють, що російська кінопродукція - це потужна зброя, спрямована проти української гідності та європейських цінностей,  яких ми прагнемо.

 

Активісти зауважили, що під час новорічних свят будуть постійно здійснювали рейди по кінотеатрах країни закликаючи бойкотувати показ російських фільмів.

ВІДСІЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини