MENU

Дід Свирид дуже переймається через здоров'я Наді Савченко

3021 1

Доброго ранку, друзі! Надворі в нас вівторок, у Києві бадьорий морозець, дід сподівається, шо всі ви здорові і красіві. Времені в діда небагато, бо нада ще зробити багато справ, тому по возможності буду краток. Заварюємо собі традиційні ранкові чай ілі кохве і вмощуємося зручненько.

З Москви адвокат Ілья Новіков передає тривожні новини, що Наді, яка сьогодні вже вісімнадцятий день тримає голодовку, вже пропонували капельницю та жахали жуткими історіями про жахливі наслідки голодування. Надя і від капельниці відмовилася і не змінила своє рішення тримати голодування й далі.

Вітаміни і вушні краплі Отофа зажав замначальника СІЗО і Наді не передає. Підор.

В то же врем'я, оказується, шо зарплату Наді, як народному депутату зажимають якісь наші бюрократи у ВРУ на том основанії, шо вона прогулює засідання ВЕрховної Ради. Нараховуються компенсації за тіпа "відрядження", но виплачувати оті гроші Надіній мамі нільзя, бо отим формалістам у ВРУ нада офіційний дукумент із подписсю і мокрою печаткою московського СІЗО-6. Іначе як же підтвердити в отчотності, де находиться депутат Надія Савченко? Весь світ, блять, знає де Надя, всі мірові лідєри язики стерли, вимагаючи її звільнення, даже Хуйло офіціально признав, шо тримає Надю в буцегарні, одним бюрократам із ВРУ об етом нічого неізвесно. Нужна бумажка. Ну не йобвашумать?!! Діда це обурює особенно тому, шо єслі таке ставлення до Савченко, то яким же є відношення до обичних, рядових граждан?

Дід щитає, шо отого бюрократа з Верховної Ради, який требує справку з вражеського СІЗО нада вважать бегемотом. А єслі він не согласєн, то требувать від нього офіціальну справку з Інституту зоолоїї НАН Украіни ім. І.І.Шмальгаузена, яким би засвідчувалося, шо "пред'явник цієї довідки бегемотом не являється". Но учоним із того Інституту справку не видавать, пока він офіційно не доведе, що його батьки не були бегемотами. Єслі же такі справки будуть представлені, то тагда нехай начинає доказувать, шо він не верблюд. І так дальше. Нє, ну єслі гратися в тіатр абсурда, то гратися. По всім законам жанра.

Дідові колись розказували, як безногому інвалідові періодично нада було їздити в обласний центр, получать там справку в больниці, шо нога в нього не виросла, іначе інвалідна пенсія йому не нараховувалася. В собесі казали: "Да, ми бачимо, шо ви безногий. Но нужна справка".

Нада би всьо таки найти автора отих інструкцій для собесів і заставить самого побігать по інстанціям, собираючи офіціальні доказатєльства, шо він не сумчатий гіпопотам.

Учора, пока дід прокручував свої корупційні схеми, Уважаємий Пйотр Алєксєєвич врєзал пресуху. Много разного нам нарозказував, харошого й не дуже. Нє, ну говорить він уміє і любить. І було б харашо, єслі би робив це чаще. Но от дід позволить собі замічаніє уважаємому Петру Алєксєєвичу: ти, Петре, коли разговарюєш з пресою, не раздражайся. Не нада дратуватися. Нада спокійно і терпляче відповідати на всі питання. Даже на дурні. Робота в тебе така, ніхто тебе силоміць президентом ставати не заставляв. Бути презідєнтом в українців - діло трудне і дуже неблагодарне. Це до Хуйла на пресухи із зайчиками і "добрими вопросами" ходять.

Касатєльно АТО, Мінських договорняков, зовнішньої політики Порох говорив грамотно і толково. Іногда, правда, сумбурно, но то такоє. В целом дід получив підтвердження правильності і своїх оцінок ситуації і шо Порох цими вопросами занімається плотно і розуміється на темі. Це добре.

У вопросах соціально-економічних іногда плавав і звучав нєубедітєльно. Шо нетрудно понять, учитуючи сложность положення і ответсвенность - кожне не так сказане слово тут же отображається на біржах і на курсі валют. З другого боку ми всьо врем'я забуваємо, шо за Конституцією президент отвічає за два блока: безпека й оборона і зовнішня політика. Решта - зона відповідальності правітєльства, то єсть Сєні. З другого боку, Порох сам про це часто забуває і не сильно себе огранічує конституційно обумовленими зонами відповідальності. Про угоду з МВФ і про гривню сказав вірно, побачим, шо з того буде.

Откровенно уязвімо Порох виглядав після запитань про сина, кума і Гелетея. Єслі 30-літній самостоятєльний політік Олексій Петрович Порошенко сам рішив балотуватись у ВРУ не спитавшись батька, то ми винуждєні констатірувать, шо начав він свою кар'єру з крупної ошибки. Бо крепко підставив своїм рішенням папу-презідєнта. Тепер Пороха всьо врем'я попрекатимуть оголтєлим непотизмом і правильно робитимуть. До дєятєльності самостоятєльного політіка Олексія Порошенка буде сама пристальна увага. Но до цих пір про карколомні політичні свершенія президентського сина ми нічого не чули. В общем, напрасно вони затіяли оту історію з синовим депутатством.

Про грандіозні свершенія кума-контрпропагандиста пока тоже нічого не чуть. Возможно, контрпропаганда ведеться тайно, так, шоб про неї ніхто не знав. Даже враги.

Про міністра оборони Гелетея дід раньше висказувався. І в качестве гіпотєзи казав, шо призначення Гелетея на должность міністра оборони було вероятно зроблено для введєніє врагов у заблуждєніє. Ну шоб вони розслабилися. Ілі, шоб повмирали зі сміху. Тепер же Гелетей возглавляє державну службу охорони і дід щиро восхіщається мужністю Пороха. Якому не стрьомно жити й працювати під охороною цього клоуна.

Порох розказав нєкоторі епізоди війни, в часності рейд-помсту після Іловайська. Єслі все було так, як він каже, то дід висловлює свою повагу і захоплення всім бійцям і офіцерам, які брали в цьому участь. Надіюся, з часом ми дізнаємося про деталі цієї операції. Порох также представив відновлення контролю над Арабатською стрілкою, шо случилося ще кажеться 9 грудня, в якості перемоги нашої Армії і правильно зробив. Хотя Хуйло свій відступ з Херсонської області у разговорах з міровими дохторами наверняка представляє, як доказ, шо він іще частічно вменяємий і з ним можна говорить про скасування санкцій. Таким образом, Порох якби походя заважає Хуйлу сімуліровать здравомисліє і водить міровий консіліум за нос. Дід тонкость троллінга оцінив.

Главврач Обама щитає анексію Криму стратегічною помилкою Хуйла, о чом вчора прямо сказав. І заявив, шо санкції ще скажуть своє слово. Те, шо тема Криму не сходить з уст мірових лідєров, а также те обстоятєльтво, шо остання порція санкцій ЄС була присвячена іменно Криму, убедітєльно опровергає кремльовські пропагандистські мульки, шо Крим якоби хтото тіхо сліл і простіл Хуйлу його хулігансткую виходку. Ніхто нічого не забув і не пробачив.

Малазійського боїнга Хуйлу тоже ніхто не пробачив, як би там Хуйло не трепихався. Те, шо російська пропаганда періодічеськи ізвергає якуто чергову ідіотську версію про збиття боїнга українцями, убіждає діда, шо подковйорний шантаж Хуйла отим боїнгом продовжується. А сюжети в руссо-ТВ, якими неумно і без фантазії покладається вина на київську хунту, являються лише зовнішніми проявами істеричних попиток Кремля перевести стрелки. Но доказатєльства того, шо боінг був збитий російським Буком і російським екіпажем з території ДНР, імеются. Ето один із крючків, на яких тримають Хуйла і не дають йому окончатєльно слєтєть з катушок.

Про те наскільки крепко і надьожно тримають січас Хуйла, наверняка ізвесно і Пороху. Який окончатєльно розперезався і публічно підписав Закон про відміну позаблокового статусу Украіни. Дід думає, шо Порох особо нічим не рискував, бо після угроз Кремля ответіть адекватно, ми чуємо звідти лише унилоє молчаніє і преривістоє сопеніє. Таким образом, Хуйло, нє взірая на весь свій пафос, лише за послєднє врем'я мовчки сньос дві звонкі оплєухи: подписання Обамою Акту на підтримку свободи в Україні і подписання Порохом Закону про скасування позаблокового статусу. Тепер мовчить, какбе намекая - я оп'ять всєх переіграл.

Но Хуйлу січас явно не до того. Нада шото с економікой дєлать, а на ручне управлєніє економікою в Хуйла рук явно не вистачає. Запарка. Та і опозіцію душить нужні руки. Ранєє було об'явлєно, шо суд над братами Навальними відбудеться 15 січня, ліберальна общественность начала скликать на цей день мітинг протесту на Манєжній. Но Хуйло іспугався і рішив убистрить процес - сьогодні зранку Алєксєй Навальний по надуманому тупому поводу вже получив три з половиною года условно, а його брат відправився в колонію. Ліберальна общественность в нєдоуменії і питається якто організуваться.

Наблюдається повишена концентрація поліції на квадратний метр.

Нафтоаферісти тоже не пасуть задніх і шлють Хуйлу пламенний новогодній прівет - сьогодні зранку за бочку БРЕНТа дають 56,91 доллара. Інтєресно було б хоть краєм ока подивиться на цьогорічний корпоратів у Газпромі. Возможно, ми би увідєлі рознузданниє і п'яниє сцени, напомінающіє оргії в бункере у Гітлєра в має 1945-го.

Ну а ми зберігаємо бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, помагаємо Армії, готуємося весело зустріти Новий 2015 Рік, а в кого є свободне врем'я - читає repka.club

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини