MENU

Про хрест, який несе сучасний християнин

2365 1

Ось вам істина на цей день. Запам'ятає й не грішіть надалі.

Антисеміти-неоязичники закидають нам єврейські корені нашої віри на тій підставі, що євреї розіп'яли Христа та знищили більшість апостолів. Але насправді християнству нас навчили греки. Так ось, греки вважали, що більшість людей є лише "знаряддями, що розмовляють".

Воістину, Христос радить любити ближніх, Він не наказує їх поважати. 

Ми маємо допомагати їм, опікуватися ними, пестити їх, але не брати до уваги їхні розважання.

Ми бува забуваємо настанови наших вчителів і прагнемо зробити "людину" з нашого водія чи бухгалтера. Багато чоловіків так нерозумно вчиняють зі своїми жінками. Деякі жінки є сильними особистостями, людьми, але з притаманною жінкам недалекоглядністю прагнуть перетворити на "людей" ті нічтожества, які тримають поряд з собою в якості чоловіків.

Якби, браття, ви читали Біблію замість фейсбукмаячні, на зразок цієї, то знали б, що Господь Саваоф вже сотворив людину з бруду. Далі цю потвору довелося виганяти від Себе. Ви сподіваєтеся вправитися успішніше за Вседержителя? Не смішіть люципера! У нього на всіх вистачить яблучок.

Людей мало, а буде ще менше. Всі вони вже у Братстві, або десь поруч. Решту просто любіть, не креативте. Навідміну від грецьких "знарядь, що розмовляють", наші розмовляють забагато. Їхні розмови, "думки", їхній "вибір" - це і є той хрест, який несе сучасний християнин.

Старовинний християнин просто відсилав їх до стайні на порку.

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини