MENU

Бойкот російського фільму «Ёлки 1914» у кінотеатрі «Кронверк». ФОТОРЕПОРТАЖ

5553 1

Активісти руху Відсіч у рамках кампанії Бойкот російського кіно влаштували флешмоб біля кінотеатру «Кронверк» у ТРЦ «Скаймол». Перед сеансом фільму «Йолкі 1914» з рашистом Ургантом двоє озброєних і закамуфльованих ватників стали розстрілювати та добивати прикладами відвідувачів-активістів. Пролилася «кров». Ватники вигукували «мачі хахлов!», «маладци, хахли, ідітє на рассійскій фільм — нам патронов нє хватаєт!»

Побачивши цю картину, дехто з тих, хто купив квитка на «Йолкі», пішов геть, але решта все одно поперлася на сеанс, переступаючи через «скривавлені тіла».

Охорона намагалася завадити активістам і напала на них, стала крутити руки й валити на підлогу «ватників», рухати лежачих (пики нападників — у кружечках на фото). Звичайні відвідувачі були вражені поведінкою охорони та стали на захист учасників акції. Активістам вдалося відбитися й навіть повторити раптівку.

Коли активісти вже йшли, охорона продовжувала чіплятися разом із міліцією. Активістам довелося зателефонувати 102 — тільки тоді від них відчепилися.

Нагадаємо: мережа кінотеатрів «Кронверк Сінема» належить росіянам. Українці, що відвідують російські фільми, та ще й у російських кінотеатрах, не тільки піддають себе впливові російської пропаганди, а й фінансують окупантів.

Бойкот российского кино


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини