MENU

За інформацію про терористів, які влаштовуть вибухи у Одесі, дають сто тисяч гривень

2006 0

Оголошується винагорода у розмірі 100000 гривень за затримання або інформацію, що допоможе затриманню осіб причетних до вибуху в Координаційному Центрі допомоги АТО в Одесі, вул. Гімназійна 3, та низки терактів які відбулись останнім часом у місті.

Інформацію надавати за телефоном:

+380675211100

Пропоную Одеському міському голові та голові обласної адміністрації підтримати ініціативу громадськості та збільшити фонд винагороди за затримання терористів.

Правоохоронні органи та місцева влада демонструють цілковиту безпорадність у боротьбі з терористами в Одесі, досі не розкритий жоден злочин проти журналістів та проукраїнських активістів в місті, не знайдено проросійських злочинців які постійними терактами тримають вклике українське місто в напрузі, громада має брати ініціативу в свої руки.

Акція проходить за підтримки патріотичних підприємців української Одеси.

Як відомо, 4 січня в Одесі невідомі зловмисники скоїли черговий теракт. Між 22.35 та 22.45 4 у Приморському районі на вулиці Гімназичній пролунав вибух біля будинку N3. Правоохоронці, які прибули на місце констатували використанням вибухового пристрою. Внаслідок вибуху були повністю знищені двері, пошкоджені ролети офісу та склопакети фасадних вікон сусідніх будинків. Постраждалих немає.

Андрій ЮСОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини