MENU

У Львові переселенці зі Сходу - це реально катастрофа. Про це говорять усі - Сінькова

3891 0

Про це ніхто не пише, але говорять тут всі. у Львові т.зв. біженці - це реально катастрофа.

Я намагалася бути неупередженою, але: що не бидло запарковане в пішохідній зоні чи посеред трамвайної колії - то ВВ, НВ, АН, КН. рахло що мчить як сраний віник по затемненій вулиці в районі навчального закладу чи лікарні - те саме...

Мрачняку на вулицях не просто побільшало - це якась зараза просто. поведінка східняків це не "ну вибачте, ми такі хуй*ві, але нє ми такіє - жизнь такая", а "ща ми вам бандьори покажем дамбас".

я у Львові немало часу провела, зараз все реально інакше. а головне - у місцевих це "інакше" вже глибоко в печінках засіло і від цього можуть потерпати люди, яким реально потрібна допомога.

Місцеві вже чхать хотіли на милосердя і ті хто в це милосердя ще не вляпалися - усіляко намагаються його уникнути.

Сьогодні я ледь не лишилась без житла, бо господарів повєргло в ужасть моє місце народження (нині окупований Крим) - благо прописка київська є, інакше довелося б ночувати на вокзалі чи шукати подобове житло, яке тут не просто виросло в ціні, а може потягатись з київським Хайятом...

Милосердя вже показало своє істинне обличчя, і виявилося пикою пропитого донецького гопніка, який забиває ногами підлітка за те, що той надто охайний.

Кажуть кількість квартирних крадіжок та гопстопу також підросла.

Ще цікавий нюанс - бєжєнствующій тут дамбас - це переважно особі чоловічої статі, які пересуваються тут з таким апломбом, ніби ми місцеві їм чимсь завинили і тепер мають спершу розгребти срач на Сході, а вже потім біженці подімають: вертатись чи ні.

Ось така фігня малята. Якщо буде хороша погода - влаштую завтра фотополювання на героїв львівської парковки, щоб пред'явити докази того, чим може для цивілізації обернутися тяга дєлать добро.

Ганна СІНЬКОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини