MENU

Тимошенко про трагедію у Волновасі: «Як і у випадку зі збитим «Боїнгом», це справжнє вбивство»

1790 2

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко висловила співчуття у зв’язку з трагедією під Волновахою, внаслідок якої загинули та отримали поранення мирні мешканці України.

«Сьогоднішній жахливий розстріл автобуса – ще одна чорна сторінка в історії війни, розв’язаної Путіним проти України. Сторінка, яка забрала щонайменше 10 життів мирних українців, які просто їхали з одного міста в інше… Нехай Господь упокоїть їхні душі», - заявила вона.

За словами Тимошенко, «сьогоднішня трагедія – це справжнє вбивство».

«Сьогоднішня трагедія – це не збіг обставин. Як і у випадку зі збитим «Боїнгом», це справжнє вбивство. Що ще має відбутися, щоб нарешті було визнано, що на нашій території відбувається не ефемерна АТО, а справжня війна?» - сказала вона.

Тимошенко закликає лідерів України та світу «зробити відповідні висновки і почати називати речі своїми іменами».

«Це не тероризм, це - війна, яку Путін веде не лише проти нашої країни, а і проти всього демократичного світу. Відтак, весь світ спільно з Україною має докласти всіх зусиль, щоб цю війну зупинити. Сподіваюся, що новий раунд переговорів разом з посиленням санкцій та військовою допомогою Україні нарешті принесе нам мир», - заявила вона.

Депутати від фракції «Батьківщина» також долучилися до співчуття постраждалим у трагедії під Волновахою та їхнім родинам.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини