MENU

«Батьківщина» закликає Порошенка особисто запровадити санкції проти Росії

2247 1

Фракція «Батьківщина» закликає президента особисто запровадити економічні санкції проти Росії на прикладі свого бізнесу. Про це заявив народний депутат, член фракції «Батьківщина» Ігор Луценко на брифінгу у Верховній Раді.
 
«Фракція «Батьківщина» проголосувала за Закон про затвердження Указу Президента «Про часткову мобілізацію», але ми закликаємо президента показати всім приклад і особисто запровадити санкції проти РФ - у рамках його бізнесу, у нього ж є всі можливості для цього. Тоді воюватимуть не тільки бідні незаможні солдати, а й економічна й урядова еліта», - заявив він.
 
За його словами, «стратегія боротьби України із зовнішнім агресором полягає у тому, щоб завалити його трупами наших солдатів замість того, щоб боротися з Росією за допомогою економічних санкцій».
 
«Ми змобілізували десятки  тисяч людей, але я запитую: скільки санкцій ми запровадили щодо Росії?  Відповідь: жодної!» - зауважив Луценко.
 
Він також зазначив, що «новели, які ми бачимо в Указі Президента включають також серйозні речі щодо економіки:  президент і уряд отримують нові інструменти управління окремими галузями економіки».
 
На думку Луценка, такі норми є корупційними, особливо коли вказуються окремі об'єкти підприємств.
 
«Такі речі допустимі лише в умовах воєнного стану: чому президент, уряд і РНБО не ставлять питання про введення воєнного стану мені теж не зрозуміло. Тим більше, що тисячі одиниць військової техніки скупчилось на нашому Східному кордоні з боку РФ», - сказав він.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини