MENU

В Кременчуге пьяный милиционер расстрелял двух человек

453 0
У Кременчуці (Полтавська обл.) п'яний міліціонер, знаходячись поза службою, під час конфлікту вистрілив з пістолета в двох людей, пише sprotiv_org.

Як повідомив журналістам 27 вересня 2012 року прокурор міста Тимофій Кодола, 26 вересня близько 23:50 з першої міськлікарні в чергову частину міліції надійшло повідомлення про те, що до них із пораненнями було доставлено двох чоловіків.

«За словами постраждалих, в районі площі Незалежності вони побачили трьох чоловіків, які розпивали спиртне. Постраждалі заявляють, що один з чоловіків нагрубіянив в їх адресу. Один з них розвернувся, щоб уточнити, чи йому адресували висловлювання, а у відповідь отримав постріли з пістолета , стріляли гумовими кулями», — говорить Кодола. Він додає, що двоє чоловіків отримали по 4 поранення кожен. Третій їхній товариш не постраждав.

Разом з тим прокурор каже, що, за словами правоохоронців, постраждалі першими напали на міліціонерів.

«За версією другої сторони, один з чоловіків вдарив міліціонера. Той упав, після чого його стали бити руками і ногами. Другий з компанії почав заступатися за колегу і теж отримав травми», — каже прокурор. Також міліціонери заперечують, що були здійснені постріли, проте на місці події прокуратура вилучила 8 гільз.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 296 ч. 4 — хуліганство із застосуванням предмета, пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Проводиться подальша перевірка.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини