MENU

Тимошенко закликала зберегти Euronews в Україні

926 0

«Телеканал, який практично щогодини висвітлював Революцію Гідності та завжди інформував про події на Майдані всю світову спільноту на грані закриття», - наголосила вона.
 
Як зазначила Юлія Тимошенко, «сьогодні телеканал Euronews може назавжди піти з України, що аж ніяк невигідно ні Україні, ні Європі».
 
За її словами, в Україні глядач отримує українською мовою міжнародні новини 24 години на добу, а світ, у свою чергу, дізнається про події в Україні, які транслюються на Euronews тринадцятьма мовами.
 
«Такий медіаресурс треба зберегти. Тим більше, коли Україна обрала вектор на інтеграцію в Європейський Союз. Особливо зараз, коли проти нашої держави Росія веде інформаційну війну не тільки  на нашій території, але й в Європі та за її межами», - підкреслила Тимошенко.
 
Крім того, майбутні інвестиції в країну приходять також завдяки інформуванню міжнародних рейтингових телеканалів, зауважила лідер «Батьківщини».
 
Нагадаємо, що згідно угоди між НТКУ та Euronews канал фінансується з бюджету України. Команда Азарова фактично не сплачувала вартість послуг Euronews і як наслідок – Україна тепер має борг 11 мільйонів євро.
 
Сьогодні уряд не бажає продовжувати співпрацю з провідним телеканалом і приготував проект про розірвання угоди, однак в ще не підписана.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини