MENU

Наша страна - это сплошной психоз — блогер

467 1

 
На третій день подій в «Каравані» мені здалось, що багато фейсбукерів загрались у експертів-криміналістів. 

 Я думаю, що у цій трагедії винні наші органи дозвільної системи, які видають дозволи на зброю будь-якому психічному клоуну. Винні - охоронці, яких не навчають правилам поведінки. Але зло має бути покараним. Щоб наступного разу ви не зайшли в супермаркет за пивом, а вас пристрелили прямо біля стелажів із чіпсами. 

Знаєте, ви можете 150 разів писати, що того стрілка «розізлили», але хіба вас не вчили контролювати свої емоції і захищати свої права іншими методами. 

 Ви, знаєте, після того, як піп Павло нагло відібрав телефон у журналістки Ксенії Карпенко, а потім повертав його назад із шоколадкою і іконками, мені захотілось перестрілять всіх батюшок у Києво-Печерській лаврі. Але я зроблю краще - не буду ходити у цю церкву і нічого там не купуватиму. І якщо хтось причепиться до мене через спідницю чи відсутність хустки, я прочитаю їм своє трактування Святого письма. 

А взагалі, наша країна - це суцільний психоз. Тут легко убивають за флешки. А учора на сон грядущий я послухала одну програмку на «Радіо Свобода». Там назвали ціну продажності середньостатистичного українця - 2500 грн. Стало все зрозуміло.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини