MENU

СБУ оголосила підозру у сепаратизмі екс-нардепам регіоналам Левченку та Колесніченку

1690 0

Шановні друзі,

Інформую вас про те, що складено повідомлення про підозру громадянам України, колишнім народним депутатам Миколі Левченку та Вадиму Колесніченку.

Їх оголошено в розшук.

16 січня ц.р. Головним слідчим управлінням Служби безпеки України складено повідомлення про підозру та оголошено в розшук громадян України, колишніх народних депутатів Миколу Левченка та Вадима Колесніченка. Їм інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 110 КК України, який полягає у публічних закликах до зміни меж території та державного кордону України, до виходу зі складу України її окремих регіонів, що призвело до тяжких наслідків у вигляді порушення суверенітету України, її цілісності і недоторканості державного кордону, окупації частини території України підрозділами збройних сил Російської Федерації.

«Я добре пам’ятаю 16 січня минулого року, коли зухвало і по-зрадницьки у Верховній Раді України проштовхувалися диктаторські закони. І як поводили себе окремі народні обранці, глумлячись над законом і власним народом. Але правосуддя не уникнути ані тим, кого оголошено в розшук раніше і сьогодні, ані тим, кому буде висунуто звинувачення в подальшому…», - наголосив щойно на нараді Голова СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи наведені рішення і дії СБУ.

Маркіян ЛУБКІВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини