MENU

Мітинги солідарності з Україною відбулися щонайменше у 15 країнах світу. ФОТО, ВІДЕО

1485 0

На вихідних мітинги солідарності з Україною відбулися щонайменше у 15 країнах світу.

Разом із Маршем миру у Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Рівному, Кривому Розі акції підтримки України відбулися у столицях та інших великих містах США, Німеччини, Франції, Великобританії, Ірландії, Італії, Нідерландів, Австрії, Греції, Японії, Аргентини, Португалії, Чехії, Польщі та Росії.

У Парижі активісти виконували гімн та скандували французькою «Донбас – це Україна!».

У Відні під час акції солідарності небайдужі зібрали 712 євро та 500 гривень, які витратять на придбання радіообладнання для українських бійців у зоні АТО.

Біля Білого Дому в США активісти провели мітинг, аби «привернути увагу всього світу до тероризму та агресії з боку Росії на сході України та вимагати ухвалити жорсткіші санкції до Російської Федерації», як зазначено організаторами акції – Razom.

У Лондоні біля посольства РФ зібралося близько 200 активістів. Вони скандували «Росія, руки геть від України!» та «Путін – фашист!».

В Афінах також пройшла акція солідарності з Україною, під час якої було записано відеозвернення дітей. На записі бачимо, як вихованці української недільної школи «Трембіта» та афінської української факультативної школою при культурно-освітньому центрі «Берегиня» різними мовами промовляють «Я – Волноваха».

Також нагадаємо, що американський сенатор-демократ Дік Дурбін зробив запис у жалобній книзі за жертвами обстрілу рейсового автобуса під Волновахою.

VIDIA


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини