MENU

«Треба створити Фонд, який видаватиме гранти на висвітлення подій в Україні», - Гонгадзе

1323 0

Панове, дивлюсь я і читаю і слухаю Західні медіа і хочу вам сказати чесно - не розуміють вони, що відбувається у нас, не розуміють. Причина не лише в елементарному не розумінні країни, але ще й у тому, що головні медіаресурси світу досі тримають своїх кореспондентів в Москві.

Велика кількість видань просто елементарно не можуть собі дозволити тримати кореспондентів у Києві- і не через небажання, через елементарну нестачу грошей. Думала, я думала І прийшла до мене елементарна, і проста в своій геніальності ідея, яку передаю безвозмездно всім хто бажає, а особливо в Мінстець.

Треба створити Фонд, який видаватиме гранти на висвітлення подій в Україні. Щоб різні західні журналісти чи видання, які хочуть це робити, змогли подаватись на гранти, приїжджати в Україну на місяць, два, три, рік і висвітлювати події в Україні для своїх видань. Фонд має бути незалежним і недержавними.

Ось так, треба робити, замість того щоб намагатись перекричати Росіян їхніми ж методами. Якщо ви не зробите, то я зроблю рано чи пізно.

Myroslava Gongadze


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини