MENU

Янукович и Обама на одном фото, значит речь идет о ядерных разговорах - блогер

628 0


Янукович і Обама потрібні одне одному. Але укожного – своя мотивація. Наприклад, Віктор Федорович принагідно шукаєамериканського колегу, щоб сфоткатись,щоб потім фотку показати френдам. Ну,не лише френдам, передусім – ворогам.Власне, так було і під час відкриттячергової Генасамблеї ООН у Нью-Йорку усереду.

Це ж надзвичайно важливоорганізувати світлину з Обамою післятого, як Сенат схвалив надрізку Резолюціюпо Україні в контексті Тимошенко. Саметому прес-служба Банкової миттєвопоширила повідомлення про зустріч Януковича з Обамою. І фоточку додали.Дивіться!

Своєю чергою БаракХусейнович підпускає українськогоколегу до свого тіла з іншою метою. ФоткаОбамі непотрібна. Його більше цікавитьуран, а точніше його відсутність вУкраїні. Тому він готовий навіть позуватиз нашими, щоб принагідно нагадати нам,що ядерна зброя – це погано і за збагаченняурану великі хлопці б'ють маленьких поруках.

Це ж вже традиція – якщо Янукович і Обама десь опинилися в одномукадрі, то це чергові навколоядернітеревені. Так було у квітні 2010-го, уберезні 2012-го у Сеулі і от позавчора.Утім це навіть зустрічами назвати наврядчи можна, швидше – контрольний погляду вічі. Звісно, якби Україна повідомила,що трохи притримала високозбагаченогоурану у Харкові (для душевного спокою),то була б нормальна півгодинна зустріч– із вмовляннями, із погрозами санкціями.А так...

А так – лише короткотерміновіпобачення в коридорі десь біля ліфту.Для Федоровича – нова фотка. ДляХусейновича – ритуальне, але необхідненагадування про уран (бо Ірану їмвистачає).

 

Руслан КУХАРЧУК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини