MENU

Янукович оформил награбленное на подставную фирму из Великобритании - Лещенко

1349 2

Уп'ятницю «Українська правда» зробилате, що раніше не вдавалося нікому –опублікувалатаємнізнімки всередині справжнього будинкуЯнуковича, легеднарної «Хонки».

Саметам він живе, там ночує, там зустрічаєтьсяі там проводить дозвілля – а не вскромному маєтку, який рік тому показаливсій країні разом із шоу «стрибки напіньках».

Наше джерело, яке побуваловсередині «Хонки», розповідає про умовипобуту президента. Особисто мене вразилаісторія про золотий іконостас у молитовнійкімнаті, що розташована поряд зі спальнею Януковича.

Сподіваюсь, що колись цялюдина, якій я надзвичайно вдячний,дозволить розкрити своє ім'я і погодитьсяна інтерв'ю.

Офіційно ж «Хонка»належить фірмі «Танталіт», яка, у своючергу, належить британській компаніїBlythe (Europe) Ltd через посередника – австрійськуфірму.

Будучи у Лондоні, я завітавза адресою прописки компанії Blythe (Europe)Ltd – на Harley Street, 29.

Саме в цьомуреспектабельному будинку зареєстрованакомпанія, що володіє резиденцією, яказа статусом і розміром території гіднаназви «князівство корупції».

 


Такожфірмі Blythe (Europe) Ltd належить і «мисливськийбудинок Януковича» в Сухолуччі.

Колия прибув до лондонського офісу, назустріч вийшла молода жінка, яка щирозізналася, що просто не може сказати,чи тут розташована компанія Blythe (Europe)Ltd, бо у них значаться... тисячі фірм. І,звісно, вона нічого не знає про якесьтам «Межигір'я».

«Ми – просто агентз реєстрації компаній», – сказала вона.Все, що являє з себе компанія Blythe (Europe)Ltd, яка володіє царськими хоромами Януковича в Україні – це лише декількафайлів на комп'ютері в цьому лондонськомуофісі.

На мої вмовляння жінкапогодилася подивитися, хто їм замовивзареєструвати компанію Blythe (Europe) Ltd. Вонадала електронну адресу ліхтенштейнськоїкомпанії Compaserve SE, що належить нашомудоброму знайомому – австрійськомуюристу Райнхарду Прокшу.

Саме Прокшзареєстрував у Вадуці – столиціЛіхтенштейну – офшорний траст P&ACorporate Services Trust, який є кінцевим власникомбританської фірми-поштової скринькиBlythe (Europe) Ltd, а разом з нею – і всього«Межигір'я» та мисливського будинку Януковича на додачу.

Власне, про цюсхему родини Януковича, як вони заховаликінці у воду, ми вже детально писали –читайте тут:

Таємниці«Межигір'я». Прокладки родини Януковича

Анагадую я це з однією метою – передвиборами брюссельські посланці з новимзавзяттям повторюють, що наприкінціжовтня вирішиться, чи Україна іде унапрямку Європи.

Насправді, активинайвідомішої української Сім'ї вжедавно там. Вони використовують Західне просто для відпочинку в Монако чиАльпах, але і для легалізації своєївласності та відмивання коштів.

ЦяСім'я вже зробила вже свій персональний«європейський вибір», залишаючи своїмгромадянам жити в реаліях дикунськоїазійщини та провінційної затурканості.

Алевсе має свою межу – щойно Янукович спробує силою розігнати мирний, алемасовий протест громадян – це станедля нього початком кінця. Тому він дієінакше – сіє страх, вбиваючи на самомупочатку протестні настрої.

Хоча,насправді, чи довго триватиме його влада– залежить не від Януковича, а від нассамих.

 

Сергей ЛЕЩЕНКО 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини