MENU

Накладено арешт на кошти Іванющенка на рахунках у Швейцарії

1325 0

Генеральною прокуратурою України розслідується кримінальне провадження стосовно колишнього народного депутата України Ю. Іванющенка, в рамках якого йому оголошено про підозру в організації розтрати чужого майна та незаконному збагаченні в особливо великих розмірах, за ч. 3 ст. 27 (види співучасників), ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Про це повідомила прес-служба ГПУ.

За клопотанням Генеральної прокуратури України 19 січня 2015 року українським судом накладено арешт на належні Ю. Іванющенку грошові кошти у сумі понад 72 млн швейцарських франків, які зберігаються на його банківських рахунках у Швейцарській Конфедерації, що підтверджено підрозділом фінансової розвідки Швейцарії.

Найближчим часом ухвала слідчого судді про накладення арешту буде скерована для виконання до компетентних органів Швейцарської Конфедерації для унеможливлення зняття зазначених коштів та забезпечення конфіскації грошових коштів у разі постановления судом обвинувального вироку.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини