MENU

Вибух у Донецьку можна вважати цілеспрямованою провокацією з боку ДНР - блогер

1611 1

ТО ДНР вчинила черговий акт масового вбивства мирного населення на території Донецької області. Згідно із наявними даними у м. Донецьк, в районі Босе у наслідок вибуху загинуло 9 людей, що знаходилися у рейсовому тролейбусі. Десятки поранені. За кількома ознаками цей факт можна вважати цілеспрямованою провокацією з боку ДНР та їх кураторів зі спецслужб РФ. На це вказує:

1. Заздалегідь підготована масована інформаційна атака зі звинуваченням української сторони у російських та контрольованих терористами ЗМІ.

2. Фізична віддаленість підрозділів #ЗСУ (~15 км.), при тому, що на цей момент встановлено - вибух має ознаки мінометного обстрілу (див відео на стор. Oleksiy Matsuka).

3. Свідчення очевидців з місцевих мешканців, що вказують на вогонь з боку промзони в районі наркології м. Донецьк.

4. "Затирання" теми терористичної атаки ДНР у наслідок якої загинуло 13 мирних осіб на трасі в районі міста Волноваха. Порівняння із Волновахою цілеспрямовано наводиться терористами при висвітленні факту трагедії.

5. Про підготовку до чергового шокуючого інформприводу, що мав би прикрити просуваня військ та озброєнь РФ на Донбасі, вже не перший день говорять військові експерти.

Olexandr Demchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини