MENU

В Пісках та Опитному жорстокі протистояння не припиняються

1886 0

Регулярна російська армія продовжує нарощувати свою присутність на території України в тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської області.

Минулої доби, з території РФ (Ростовська обл.), не припиняли заходити колони важкої техніки (танки, БТРи, вантажівки з боєприпасами), артилерійські та ракетні ("Град") установки, озброєння, жива сила ворога.

Важкі бої відбуваються на всьому периметрі лінії фронту. Російсько-терористичні війська продовжували спроби прорвати лінію оборони сил АТО на кількох напрямках. Потужні протистояння відбуваються в районі Бахмутського напрямку (29-31 блокпост). Сюди, ЗС РФ стягнули велику кількість бронітехніки, до 80 огдиниць (танки Т-72, БТРи) та кілька десятків артилерійських установок. Ворог обстрілює наші позиції масованим вогнем і робив кілька спроб прориву. Втім, українські воїни дають гідну відсіч агресору і не дозволили просунутись в глиб.

Напружена обстановка та жорстокі протистояння не припиняються в районі Донецька, зокрема в Пісках та Опитному, де російські терористи безперервно проводили обстріли наших позицій за допомогою ракетної артилерії. Донецький аеропорт фактично знищено і перетворено на відкрите поле бою, з окремими пунктами опору, де продовжуються бої між українськми воїнами та російськими військами.

Атаки кремлівських окупантів тривають на півдні, в районі Маріуполя. В Новоазовськ, нещодавно прибува артилерійський дивізіон та десятки танків противника.

Крім того, російська артилерія цілеспррямовано знищує житлові квартали у м. Дебальцеве. Можливі значні жертви серед мирних громадян. Наразі, це з,ясувати неможливо, оскільки обстріли з боку терористів тривають.

Прямі бойові зіткнення відбувалися в Горлівці, Станиці Луганській, Кримському, Трьохізбенці, Мар,їнці, поблизу Щастя та ін.

Сили АТО героїчно відбили усі спроби прориву російський військ. ЗСУ, підрозділи МВС та Нацгвардія, продовжують міцно утримувати свої позиції на усіх напрямках і дають адекватну, жорстку відсіч атакам путніських терористично-військових форсмувань. Українські воїни не віддали жодного сантиметру підконтрольних нам територій і не відступають. Протистояння тривають. Слава Героям!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини