MENU

Бригинець закликає допомогти адаптуватися військовим у м. Гайсин

1772 0

Щойно поспілкувався із хлопцями із 9-ого територіального батальйону, їх перевели на переформування в Гайсин, де залишилося з десяток казарм після розформованого рік тому аеромобільного підрозділу.

За цей рік із казармами нічого не сталося, але в останні дні (перед приїздом військовиків), як розповідають місцеві жителі, місцеві офіцери розграбували казарми, вивізши усю сантехніку і увесь метал. Тепер казарми нагадують, як розповідають бійці, закинуті свинарники, хіба що засклені, в яких їм доводилося базуватися в зоні АТО, ховаючись від ГРАДів, дощу і вітру. 

Цікаво, слідство по розкраданню військового містечка ведеться? Хтось подумав про те, як в таких погодних умовах житимуть хлопці?

А це ж не на фронті, це ж нібито вдома. Саме із такими питаннями я і звернувся до міністра внутрішніх справ, генерального прокурора, міністра оборони, які точно знають, як важко нашим підрозділам. Сподіваюся, вони надають щелбанів кому треба, а когось, певно, і посадять. Зрештою, майна викрадено на кругленьку суму.

Принагідно звертаюся до жителів Гайсина - допомогти хлопцям облаштуватися, адже допоки чиновники чесатимуть потилиці, наші бійці можуть померзнути. А їм же ще воювати.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини