MENU

Через пропагандистські спектаклі - трупи на зупинці

3281 0

Очевидна контрпропаганда росіян. Обстріляти зупинку в Донецьку, щоб якось збити ту хвилю, що піднялася після розстрілу терористами автобусу в Волновасі.

Спочатку намагалися розказати, що снаряд попав. Але якось вже дуже очевидним виявився мінометний обстріл. Звідки українські мінометники посеред Донецька?

Та ні звідки! Тому тепер легенди про диверсійні групи на машинах з мінометами. А щоб ніхто особливо питань не ставив, то вкинули емоційну картинку - український майор, що ніякого стосунку ні до зупинки не має, ні до обстрілів, але який, вірогідно, не захотів брати участь в спектаклі на прес-конференції Захарченко. І макаки, що б'ють людину із зв'язаними за спиною руками. Навіть трупи прибирати не стали заради більш яскравої картинки. Але зверніть увагу, не так багато тих макак в окупованому Донецьку і побиття почалося аж після того, як якесь бойовицьке мудило це спровокувало.

А мені подумалося про людей, що влаштовують ці пропагандиські спектаклі, знаючи, що саме вони причетні до появи цих трупів на зупинці. І як це відбувається.

Є в мене парочка таких знайомих. Точніше були. І пам'ятаю як це все в них починалося. Спочатку з того, що десь же треба пристроїтися на непогану зарплату.

Потім, коли вся підлість ще системи Януковича стала зрозуміла, що треба ж годувати щойно народженого синулю або платити кредит. А тепер вже й це не важливо - просто тупе задоволення, коли Україна переживає втрати. І захват від того, як круто придумали - розстріляти людей, повісити все на укрів і ще й побити майора - клас! Крута робота! Чи є там гідність, совість? Про що ви?! Просто подонки! Проститутки і подонки!

Ольга ЛЕНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини