MENU

У ПАРЄ російська депутатка виступила із хамською промовою у бік України

4437 2

В кулуарах ПАРЄ в щільному оточенні кишенькових ЗМІ ходить спікер Держдуми РФ Наришкін. Він потрапив під візові санкціі ЄС і увійшов в делегацію для того, щоб отримати дипломатичний імунітет і істи круасани в Європі. Тим часом наша Надя Савченко попри дипломатичний імунітет голодує в російській тюрмі. РФ кидає шалені гроші на пропаганду і лобізм, нам знову розповідають про необхідність використання ПАРЄ як " майданчику для діалогу" з делегацією РФ і , схоже, готові повернути іх делегацію в залу- щоб вести переговори з тим, хто голосував за вбивства украінців, хто корегував наведення зброі і обстріли украінських міст і сіл.

Украінська делегація налаштована дуже жорстко. Ми працюємо з залом і делегаціями, ми готуємо поправки до цього рішення і маємо ще певні напрацювання , як змусити ситу Європу почути і побачити страждання украінців. Інакше навіщо взагалі потрібно ПАРЄ і наше тут перебування?

Що надважливо - вперше украінська делегація демонструє єдність на міжнародному фронті. Попри нашу приналежність до різних політсил, ми єдині в оцінці терористів і РФ, яка іх спонсорує і підтримує. Зараз йдуть дебати по ситуаціі з внутрішніми переселенцями в Украіні. Виступили В. Ар'єв , С. Соболєв, Юлія Льовочкіна , я. Всі займаємо одну позицію і доносимо спілтний меседж - повну відповідальність за ситуацію на Донбасі, за гуманітарний жах на окупованих територіях несуть терористи і РФ, яка іх підтримує.

P.S.Одна російська діпутатка тільки- но в залі ПАРЄ договорилася до того, що заявила "если бы русская армия воевала, то мы бы дошли уже до Львова". А потім назвала украінських політиків "холопами". Президент ПАРЄ навіть не зробила ій зауваження. Це жахливо - спостерігати руйнівну силу наркодоларів, що нищать інституціі Європи... Але будемо боротися, друзі. А ви говорите про корупцію в Украіні. Схоже, ця проблема не має географіі

P.P.S. Звернулася до ПАРЄ з вимогою визнати так звані ЛНР і ДНР терористичними організаціями, а РФ- краіною, що підтримує тероризм. Сказала про це в рамках дебатів по гуманітарній ситуаціі в Украіні, зокрема на Донбасі і проблемах переселенців. На мою думку, в доповіді і в резолюціі ПАРЄ має бути не просто констатаціях жахливоі ситуаціі на Донбасі, а точно названі відповідальні за цей жах- терористи з ЛНР - ДНР і РФ, яка споносорує іх грошима і зброєю. Також у ПАРЄ подякувала неурядовим організаціям і волонтерам, які допомогають владі вирішувати проблеми переселенців і несуть на собі величезне навантаження. Про вашу роботу має знати світ, дорогі наші друзі.

Ірина ГЕРАЩЕНКО, уповноважений Президента з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини