MENU

Французькі футбольні уболівальники бояться провокацій у Києві - Міністр молоді та спорту

992 1

Зустрівся з делегацією футбольного клубу «Генгам» та послом Франції. На днях посол Ален Ремі передав мені інформацію про певне занепокоєння французьких вболівальників, які збираються приїхати в Київ на матч Ліги Європи "Динамо" та "Генгам" (Франція), що відбудеться на НСК "Олімпійський" 26 лютого. Занепокоєння викликано нещодавнім прикрим і наголошую одиничним інцидентом, який стався між українськими та французькими футбольними вболівальниками 11 грудня 2014 року.

Запевнив французьку делегацію, що ми українці – це гостинна та вихована нація, і яскравим прикладом цього є успішне проведення Євро-2012, яке довело усьому світу відкритість та дружнє ставлення України до іноземних вболівальників. Власне це підтвердив і посол Ален Ремі за словами якого між французьким та українським народом і вболівальниками завжди були дружні стосунки.

Наше Міністерство зі своєї сторони вживає усіх необхідних кроків щоб єврокубкова весна пройшла без інцидентів. В даному випадку ми відіграємо координаційну роль. На запрошення міністерства у зустрічі взяли участь представники ГУ МВС України у м. Києві, НСК "Олімпійський", ФК "Динамо", Федерації футболу України. Вони поінформували французів щодо заходів, які вживаються для гарантування високого рівня громадського порядку і безпеки під час запланованого матчу. Я також направив відповідні листи голові СБУ, Міністру внутрішніх справ, голові ДСНС з проханням відпрацювати це питання по своїй лінії.

Зараз дуже важливо не допустити будь-яких провокацій, які будуть вигідні нашим ворогам, посварять Францію та Україну та поставлять під сумнів питання безпеки проведення міжнародних спортивних заходів в нашій державі.

Ігор ЖДАНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини