MENU

На Донбасі немає ніяких сепаратистів, там тільки загарбники, які нищать усе на окупованих територіях - Бригинець

2052 3

Путін веде терористичну війну в Україні. Хоча, якась частина України є окупованою і формально контролюється Путіним, Донецьк для нього - це така ж чужа земля, як і Київ чи Львів. Він розуміє, що на цих територіях він ніколи не володарюватиме, тому стратегія його дій – знищити в Україні якомога більше різноманітних об’єктів і людей. Тому хай не дивує вас, що путінські щупальці (які ЗМІ називають сепаратистами) нищать все, що потрапляє під руки. Найбільше їм потрапляє під руки на окупованих територіях. Тому вони нищать і грабують заводи, припустимо, у шахті «Полтавська» навіть троси на підйомниках покрали. Тому вони вбивають українців не лише в непідконтрольних Маріуполі чи Щасті, Дебальцевому чи Пісках, а й в підконтрольних Донецьку, Луганську, Горлівці, Антрациті тощо.

Логіка оберігати свою територію, яка властива для будь-яких урядових військ чи навіть справжніх сепаратистів (які намагаються у майбутньому добитися процвітання свого краю), в даному випадку не діє. БО-ВОНИ-НЕ-СЕПАРАТИСТИ. Вони загарбники, які нищать усе на окупованих територіях, і прикриваються заручниками для збереження власного життя.

Колись я говорив із одним УПівцем. Він мені розповів, що НКВД вбивало людей, скидало їх трупи у криниці і говорило, що це УПА, а люди їм не вірили. Справді, УПА могло розстріляти НКВДистів чи завзятих комуністів, але кинути їх трупи у криницю не могла, бо це була наша земля, наші криниці, з яких пили воду наші громадяни. І це розуміли навіть ті, хто не був палким прихильником УПА. А НКВД цієї логіки не розуміло, бо вони були окупантами і їм не було не зрозуміло, чому не можна зіпсувати криницю на окупованій землі.

Так само новітні НКВДисти від Путіна не розуміють, що якщо вони сепаратисти, якщо вони справді збираються будувати майбутню процвітаючу і незалежну від України державу, то вони мали б берегти кожну шахту, фабрику, завод, кожен будинок, дитячий садок, школу і, головне, кожну Людину на своїй території.

Але ніякої своєї території немає. Є українська територія, над якою знущається Путін і його виродки.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини