MENU

Чому високопосадовці сіють страх перед «другою армією світу»?

2466 8

Бірюков гнівно клеймить всіх, хто ухиляється від мобілізації, а численні прихильники президента поширюють аналітичні статті про те, що головною метою Путіна є зрив мобілізаційних заходів і ослаблення української армії.

А тепер я вам покажу головний фактор зриву мобілізації.

Готові? Пряма цитата:

"Мы создали новую армию, которая может задержать террористов, но военными силами мы не завершим этого конфликта. Россия имеет миллион солдат, является самой большой и самой сильной армией в мире, мы не можем ей противостоять", - сказал он.

Він - це Президент України.

Ну, і який стимул він подає українському рекруту, якщо з високого амвона розповідає про те, що ворог сильний, могутній і у нього мільйон солдат? Дуже простий: "Кац всегда предлагал сдацца".

Для тих, хто погано учив історію. В 1941-1942 рр. за особистою вказівкою Сталіна всі газети і журнали давали виключно патріотичні сюжети, в яких гітлерівці виступали слабаками, трусами і придурками. Саме тоді Гудеріану вигадали прізвисько Удеріан, наприклад. Це, підкреслюю, в час, коли Гітлер підходив до Москви.

Зроблено це було для того, щоб люди повірили в свою здатність бити набагато сильнішого ворога, а не здавались при його появі.

У нас же все навпаки. З високих посад звучить прямо-таки панічний ужас перед "другою армією світу" (тепер уже, судячи із зацитованого тексту, першою).

Яку в такому разі мобілізацію хочуть отримати ці посадовці?

UPD: Причому в нашому випадку нема необхідності вигадувати сюжети. "Новоросси" en masse якраз і є гобліноїдними придурками, один тільки Захерченко чого вартий, з двоєженцем Моторилою.

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини