MENU

ТОП 7 найдорожчих фільмів 2014. ФОТО

2700 2

Коли справа доходить до голлівудських фільмів, то на даний момент править ідея про те, що для отримання величезних касових зборів потрібно чимало розщедритися. Торік ця тенденція утворила фінансовий кістяк індустрії навіть більш очевидно, ніж раніше - адже за останні два роки вийшло 27 з 100 найдорожчих фільмів, знятих за всю історію кінематографа. В одному тільки 2014 були випущені 12 з 100 найдорожчих фільмів в історії. Чотири з них потрапляють до першої тридцятки найдорожчих фільмів з коли-небудь створених.

7. «Перший месник: Інша війна» - 170 млн доларів

Після подій фільму «Месники» історія фільму «Перший месник: Інша війна» розповідає про легендарного героя, який намагається звикнути до сучасного суспільства у Вашингтоні, округ Колумбія. Двоє головних героїв, Кріс Еванс (Chris Evans) в ролі Капітана Америки (Captain America) і Скарлетт Йоханссон (Scarlett Johansson) в ролі Чорної Вдови (Black Widow), об'єднуються для того, щоб нейтралізувати нові загрози Америці, особливо з боку Зимового Солдата (Winter Soldier). Цей хіт Марвела приніс 700 мільйонів доларів в касових зборах.

6. «На межі майбутнього» - 178 млн доларів

Ще один науково-фантастичний фільм в списку найдорожчих фільмів 2014 року. Однак у цього фільму був набагато менш вражаючий успіх, ніж у попереднього. Фільм «На межі майбутнього» з Томом Крузом (Tom Cruise) і Емілі Блант (Emily Blunt) у головних ролях змахує на «День Сурка». Круз грає військового офіцера з відповідним ім'ям Білл Кейдж, (Bill Cage) який ніколи не бачив бою. Він був відомий своєю популярністю. Позбавлений звання і привілеїв він був відправлений на самовбивчу місію. Кейдж випадково вбиває потужного Альфа Міміка (Alpha Mimic) і виявляється в пастці тимчасової петлі, яка повертає його в той же день кожен раз, коли він помирає.

5. «Малефісент» - 180 млн доларів

Фільм «Малефісент» з Анджеліною Джолі (Angelina Jolie), розповідає про відьму, яка накладає прокляття на Аврору (Aurora), новонароджену дочку короля. Фільм є переказом казки про Сплячу Красуню з точки зору лиходійки, відьми, яка не отримала особливого схвалення з боку критиків. Після затримок на виробництві та деяких закулісних питань фільм був зустрінутий з апатією з боку критиків і навіть близько не зібрав ту суму, яка очікувалася від такого великого бюджету. Хоча він був п'ятим найдорожчим фільмом року, він став лише сьомим за касовими зборами за кордоном.

4. «Нова Людина-павук. Висока напруга»- 200 млн доларів

У п'ятому фільмі про Людину-Павука з 2002 року і ще одному сіквелі «Нова Людина-павук. Висока напруга» знявся Ендрю Гарфілд (Andrew Garfield) в ролі Пітера Паркера (Peter Parker) замість Тобі Магуайр (Tobey Maguire). Фільм переказує пригоди супергероя, Людини-Павука. Цей сіквел ледь повернув собі кошти в домашньому прокаті, але досяг успіху в світовому прокаті, зібравши 700 мільйонів доларів у касових зборах по всьому світу.

3. «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» - 200 млн доларів

Володіючи аналогічним бюджетом, як і «Нова Людина-павук. Висока напруга », фільм « Люди Ікс: Дні минулого майбутнього » об'єднує сучасних людей Ікс з їх молодими версіями в спробі запобігти зміни значної історичної події, яка може знищити майбутнє.

2. «Трансформери 4: Епоха винищення» - 210 млн доларів

Це один з найдорожчих фільмів в цьому списку. Це доповнення до ряду фільмів розповідає про те, як люди б'ються поряд з Автоботами, щоб перешкодити небезпечній новій силі захопити Землю. Фільм зібрав понад мільярд доларів у світовому прокаті, виправдовуючи кошти, вкладені в кіно.

1. «Хоббіт: Битва п'яти армій» - 250 млн доларів

Остання частина трилогії Хоббіта стала найдорожчим фільмом 2014 року і одним з п'ятнадцяти найдорожчих фільмів за всю історію. Цей висновок роману Дж. Р. Р. Толкіна (JRR Tolkien) включає в себе епічну битву проти армії орків. Загальний бюджет трилогії Хобіт склав більш ніж три чверті мільярда доларів.

Подготовил Тёма ПАЛЕХА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини