MENU

Блогер пропонує відкрити рубрику «політична копіпаста» із головним героєм - Порошенком

1367 2

Пора відкривати нову рубрику - "політична копіпаста". Жаль, що в ній буде тільки один герой - Петро Порошенко, який свій імідж реформатора збудував на плагіаті ідей Юлії Тимошенко.

Технологія проста, як валянок. Коли якусь ідею вносить Тимошенко, піднімемо мутну хвилю компромату (в даному конкретному випадку це був вкид про співробітництво Тимошенко і "родини" Януковича), яка закриє її собою і люди рвонуться обговорювати вкид. Ідея при цьому забувається, звісно. А всього за півроку вона уже стає "новесенькою, з голочки, ініціативою президента", із спиляними серійними номерами.

Приклад. Сьогоднішня новина:

Президент подчеркнул, что при введении электронного управления необходимо сделать прорыв в этом вопросе. "Выходим сегодня на создание портала для петиций граждан. Это распространенная в демократических странах и довольно эффективная технология коллективного влияния граждан на власть", - отметил Петр Порошенко. Украинская модель петиции была заимствована из британского, немецкого и американского опыта. "Голос одного человека власть может и не услышать, а петиция - это уже мощный хор", - подчеркнул Президент. 

А тепер повертаємось в часи президентських виборів.

Як зазначила кандидат у президенти (Тимошенко - прим. моя), це має бути закон, який зобов'яже "парламент, уряд, кожне міністерство, кожен орган державної влади відкрити спеціальну інформаційну комунікацію, площадку інформаційну", де підприємці зможуть " поставити" на цю площадку будь-який закон, або зміни до закону чи підзаконного акту, і, у разі підтримки цих пропозицій, необхідною кількістю голосів (по аналогії з петиціями на сайті Білого Дому) ця ініціатива підприємців має бути розглянута органами влади.

"Не треба нам сто тисяч збирати. Якщо зібралися, наприклад, тисяча підписів, тисяча людей сказали, що ці зміни до закону є правильними, то цей закон буде зобов'язувати уряд і будь-яке міністерство обов'язково це розглянути в публічному та відкритому режимі або на сесії ВРУ, або на засіданні уряду, включивши в порядок денний відповідні проекти закону або постанови", - зазначила Юлія Тимошенко.

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини